Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Αντίδραση των μειοψηφιών για μονοδρόμηση της οδού Καραμπατζάκη
Αντίδραση των  μειοψηφιών για μονοδρόμηση της οδού Καραμπατζάκη

Αντίδραση των μειοψηφιών για μονοδρόμηση της οδού Καραμπατζάκη

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε  στην  αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου η μονοδρόμηση και ανάπλαση των οδών Καραμπατζάκη –, ενώ εμφανής ήταν η αντίδραση των μειοψηφιών για τη  μονδρόμηση της οδού Καραμπατζάκη.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Κ.  έκανε λόγο για βασικές παθογένειες της  - Καραμπατζάκη, που εκτείνονται  σε έκταση 5 χλμ. η καθεμιά.

Εξήγησε ότι δημιουργείται μονόδρομος,  ποδηλατοδρόμος στη Ζάχου  πλάτους 1,5 μέτρου και δυνατότητα στάθμευσης ,  θα γίνει φύτευση και  θα απαγορεύεται η διέλευση βαρών οχημάτων.

Για την οδό Καραμπατζάκη πάνω από την οδό Σινώπης,  είπε πως θα γίνει ποδηλατόδρομος,  ενίσχυση ηλεκτροφωτισμού, φύτευση, κίνηση οχημάτων και στάθμευση και διευκρίνισε ότι οι δυο δρόμοι θα δοθούν σε κυκλοφορία με ήπιο τρόπο.

Ο κ. είπε ακόμη πως είναι σε εξέλιξη σχετική μελέτη και  ότι σήμερα ψηφίζουμε την κανονιστική μελέτη για μονοδρόμηση των δύο δρόμων, καθώς και ότι οι ερωτήσεις και προτάσεις θα περιληφθούν   στη μελέτη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» Μιχ.   δήλωσε σύμφωνος για την παρέμβαση στην οδό  Ζάχου, αλλά για την οδό Καραμπατζάκη  ζήτησε διευκρινίσεις γιατί υπάρχουν αυξομειώσεις στο πλάτος του δρόμου.

Στη συνέχεια ο Θ. Θεοδώρου ενημέρωσε ότι το υπουργείο αναφέρει ότι  η μονοδρόμηση Ζάχου- Καραμπατζάκη σύμφωνη με την κυκλοφοριακή μελέτη.

Σύμφωνο ομόφωνα για το θέμα τάχθηκε  το Τοπικό Συμβούλιο . Ιωνίας, όπως και το   Τ.Σ. Βόλου.

Η επικεφαλής της παράταξης Νατάσσα τόνισε ότι παρά τις των μειοψηφιών η δημοτική αρχή φέρνει   το θέμα πολύ πρόχειρα  χωρίς μελέτη και ότι στην ουσία θέλει να κάνει μίνι περιφερειακό, ό,τι αποφεύχθηκε επί 25 χρόνια.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» Μιχ.   δήλωσε σύμφωνος για την παρέμβαση στην οδό  Ζάχου, αλλά για την οδό Καραμπατζάκη αλλάζει προς το χειρότερο για τους κατοίκους, αφού θα επανέλθει σε πρότερη κατάσταση. Θα αυξηθεί η κυκλοφορία  των οχημάτων. Είναι πνεύμονας πρασίνου. Πρωτεύει η ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Τέλος ο  επικεφαλής της Απ. Νάνος είπε ότι με έγιναν τα στην περιοχή και  η σημερινή δημοτική αρχή με πολύ προχειρότητα θέλει να ανατρέψει όλα αυτά με μια μονοκονδυλιά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση