Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο νησί των Φιάκων βρίσκετι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα – συνέδριο που διοργανώνει η στο νησί και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τίτλο «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο αεροδρόμιο της ς «Ι. Καποδίστριας» λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, ενώ πρώτος σταθμός στο πλαίσιο των επισκέψεών του στο νησί ήταν η Φιλαρμονική Εταιρεία ς ( Φιλαρμονική).

Ακολούθως επισκέφθηκε τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας «Μάντζαρος», ενώ αναμένεται να επισκεφθεί την Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας και το Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

Το απόγευμα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Παλαιού Φρουρίου, για να παρακολουθήσει τις για την 154η Επέτειο της Ενωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα, ενώ αύριο το πρωί θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος για την ίδια Επέτειο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, περπάτησε στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και νέους. Όπως έγραψε στο twitter, ανεβάζοντας και τις ανάλογες , «το πρώτο ερώτημα όλων ήταν ‘πότε θα γίνουν εκλογές».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση