Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Λεβέντης υπέρ ενός εθνικού σχέδιου μεταρρυθμίσεων
Μητσοτάκης – Λεβέντης υπέρ ενός εθνικού σχέδιου μεταρρυθμίσεων

Μητσοτάκης – Λεβέντης υπέρ ενός εθνικού σχέδιου μεταρρυθμίσεων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στη Βουλή.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του κ. Μητσοτάκη για ξεχωριστές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση οι δύο αρχηγοί συζήτησαν για τη σημαντική υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, απόρροια του κλίματος αβεβαιότητας στην πραγματική της χώρας, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επισημαίνοντας παράλληλα, το δυσβάσταχτο κόστος που πληρώνουν καθημερινά οι πολίτες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Η συζήτηση των δύο επικεντρώθηκε κυρίως στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα η ελληνική και η ελληνική και συμφώνησαν στην ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην , στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία.

Μάλιστα, έγινε λόγος για μεταρρυθμίσεις που θα υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο και θα επεκτείνονται σε όλους τους τομείς και για ένα εθνικό σχέδιο που θα περιλαμβάνει βαθιές τομές στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε συναντήσεις με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. κ. και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με τον .γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο #Αχελώος «ασπίδα» για την αυτονομία της χώρας σε ηλεκτρική ενέργεια σε νερό #Αχελώος - https://t.co/93iRsA9KSo -

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση