Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μαξίμου για Διάσκεψη του Βερολίνου: Την Δευτέρα στις Βρυξέλλες η επίσημη τοποθέτηση της Ελλάδας
Μαξίμου για Διάσκεψη του Βερολίνου: Την Δευτέρα στις Βρυξέλλες η επίσημη τοποθέτηση της Ελλάδας

Μαξίμου για Διάσκεψη του Βερολίνου: Την Δευτέρα στις Βρυξέλλες η επίσημη τοποθέτηση της Ελλάδας

«Είναι θετικό ότι η Διάσκεψη του Βερολίνου επιβεβαίωσε την προσήλωση στην εξεύρεση πολιτικής λύσης για το θέμα της ς. Είναι επίσης θετική η δέσμευση όλων των συμμετεχόντων για τήρηση του εμπάργκο όπλων», αναφέρουν κυβερνητικες πηγές για τη Διάσκεψη του Βερολίνου.

Οι ιδιες πηγές προσθέτουν: «Η επίσημη τοποθέτηση της ελληνικής πλευράς θα γίνει αύριο μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο , όπου αναμένεται να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα της Διάσκεψης».

Το Συμβούλιο αναμένεται να επικεντρωθεί στις εξελίξεις στη , καθώς και στην κατάσταση στην περιοχή του Sahel, στη Βολι και στη .

Το βράδυ της ς, οι συμμετέχοντες στη Διάσκεψη του Βερολίνου συμφώνησαν προς την κατεύθυνση μιας πολιτικής επίλυσης της ς και δεσμεύτηκαν να τερματίσουν τη στρατιωτική στήριξη στις πλευρές εμφύλιου πολέμου και στην αυστηρότερη εφαρμογή του εμπάργκο όπλων.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση