Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χωρίς πρόβλημα το πόθεν έσχες Αλ. Φλαμπουράρη
Χωρίς πρόβλημα το πόθεν έσχες Αλ. Φλαμπουράρη

Χωρίς πρόβλημα το πόθεν έσχες Αλ. Φλαμπουράρη

Έκλεισε επισήμως χθες για την επιτροπή «» της Βουλής η έρευνα της υπόθεσης με τη δήλωση του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική και «κατά προτεραιότητα» έρευνα των ορκωτών λογιστών στο συμπέρασμα ότι δεν υφίσταται εκ μέρους του υπουργού Επικρατείας πρόβλημα με τη δήλωση περιουσιακής κατάστασής του.

Στον αντίποδα κρίθηκε πως εξακολουθεί να χρήζει έρευνας από την αρμόδια Αρχή το θέμα του πρώην υπουργού Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος, ως γνωστόν, «ελέγχεται» επειδή δεν είχε καταθέσει δήλωση «» όταν ήταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Ο κ. Χαρδούβελης φέρεται να κατέθεσε αιτιολογικό των θέσεών του , το περιεχόμενο του οποίου ωστόσο θεωρήθηκε πως δεν αλλάζει τα δεδομένα. Παράλληλα δόθηκε οδηγία στους ορκωτούς να εξετάσουν κατά προτεραιότητα τις που έκανε ο κ. Χαρδούβελης λίγα χρόνια αργότερα, με την ιδιότητα πλέον του υπουργού.
Την ίδια στιγμή, άγνωστη παραμένει η εξέλιξη της έρευνας που κάνουν οι ορκωτοί ως προς την περίπτωση του κ. Γ. Σταθάκη.

Υπενθυμίζεται ότι και γι’ αυτήν την περίπτωση είχε ζητηθεί η «κατά προτεραιότητα» έρευνα των ορκωτών λογιστών, καθώς, εκτός των άλλων, στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου είχε διαπιστωθεί από τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής η ύπαρξη σημαντικών διαφορών μεταξύ δύο δηλώσεών του. Ο αυτών των διαφορών είχε οδηγήσει την επιτροπή να ζητήσει από τους ορκωτούς λογιστές τον «ενδελεχή έλεγχο της υπόθεσης, με όποιο μέσο χρειαστεί, ακόμα και με ».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση