Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μίχελ, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ
Μίχελ, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Μίχελ, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σββίδης έκνε για άλλη μία φορά την έκπληξη, με τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ να είναι καταιγιστικές και ανατρεπτικές! Υποτίθεται ότι το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο θα είχε κεντρικό θέμα συζήτησης την απομάκρυνση ή όχι του Ιγκόρ Τούντορ, όμως εν τέλει αυτό που προέκυψε ήταν η παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από τη θέση του προέδρου της !

Ο Αγγελίδης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πήρε την απόφαση αυτή γιατί διαπίστωσε ότι μειώθηκαν αισθητά οι αρμοδιότητές του, ιδίως μετά την έλευση των ίκου Βεζυρτζή και Λιούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος πρώην διεθνής αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στην ποδοσφαιρική ομάδα, θα είναι ο νέος πρόεδρος της και ο άμεσος συνεργάτης του Σαββίδη, με τον οποίο άλλωστε μιλούν και την ίδια γλώσσα.

Ο Αγγελίδης με γραπτή δήλωσή του γνωστοποίησε την παραίτησή του: «Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους.

Ασφαλώς ως πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει τον σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία. Εζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού συλλόγου.

Η του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι του και με τη δική τους υποστήριξη ο σύλλογος θα φτάσει στη και την που του αξίζει.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση