Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Μίχελ, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ
Μίχελ, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Μίχελ, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε για άλλη μία φορά την έκπληξη, με τις εξελίξεις στον να είναι καταιγιστικές και ανατρεπτικές! Υποτίθεται ότι το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο θα είχε κεντρικό θέμα συζήτησης την απομάκρυνση ή όχι του Ιγκόρ Τούντορ, όμως εν τέλει αυτό που προέκυψε ήταν η παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από τη θέση του προέδρου της !

Ο Αγγελίδης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πήρε την αυτή γιατί διαπίστωσε ότι μειώθηκαν αισθητά οι αρμοδιότητές του, ιδίως μετά την έλευση των Νίκου Βεζυρτζή και Λιούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος πρώην διεθνής διαιτητής αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στην ποδοσφαιρική ομάδα, θα είναι ο νέος πρόεδρος της και ο άμεσος συνεργάτης του Σαββίδη, με τον οποίο άλλωστε μιλούν και την ίδια .

Ο Αγγελίδης με γραπτή δήλωσή του γνωστοποίησε την παραίτησή του: «Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ για προσωπικούς λόγους.

Ασφαλώς ως πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει τον σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία. Εζησα από πρώτο χέρι το των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού συλλόγου.

Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο σύλλογος θα φτάσει στη και την επιτυχία που του αξίζει.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση