Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αλεξιάδης: «Επιθυμούμε τον διάλογο με τους αγρότες»
Αλεξιάδης: «Επιθυμούμε τον διάλογο με τους αγρότες»

Αλεξιάδης: «Επιθυμούμε τον διάλογο με τους αγρότες»

Επιθυμούμε τον διάλογο με τους γρότες κι είμαστε πρόθυμοι να πάμε σε όποιο μπλόκο θέλουν και να τους ενημερώσουμε, αρκεί να διασφαλίζονται οι συνθήκες διαλόγου, τόνισε ο αναπληρωτής Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την κύρωση από την Ελλάδα της κοινοτικής οδηγίας Solvency ΙΙ για την .

«Δεν φορολογούμε τους αγρότες με τεκμαρτό τρόπο, αλλά με λογιστικό, δηλαδή έσοδα μείον έξοδα και στα έξοδα περιλαμβάνονται και οι » είπε ο κ. Αλεξιάδης και υποστήριξε ότι οι αγρότες έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης. «Δεν αλλάζουμε τίποτε από όσα ίσχυαν έως τ» συνέχισε.

«Το μόνο που αλλάζει είναι η αύξηση του φορολογικού συντελεστή από το 13% στο 20% και στο 26%, με διάταξη» που, όπως είπε, «ψήφισαν το καλοκαίρι 221 ».

Αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου για την , ο κ. Αλεξιάδης επέρριψε ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος, στα που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια. Τόνισε τις συνέπειες της απος των ελληνικών ομολόγων που κατείχαν οι ασφαλιστικοί φορείς, ενώ έκανε λόγο για πολιτικές που ακολουθήθηκαν και ήταν η αιτία για δημιουργηθούν τρύπες στο σύστημα ελέγχου της ιδιωτικής ασφάλισης και να χάσουν οι ασφαλισμένοι τα χρήματά τους.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση