Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Πανούσης: «Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές»
Πανούσης: «Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές»

Πανούσης: «Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές»

Στο φαινόμενο των καταλήψεων, στα πρόσφατα που σημειώθηκαν στις Σκουριές, αλλά και στις διαφωνίες που εκδηλώνονται στο εσωτερικό της κυβέρνησης στα θέματα δημοσια ταξής αναφέρθηκε ο αναπληρωτής ιάννης στο περιθώριο της σημερινής συνάντησής με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα , στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας που υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα για την ασφάλεια και την προστασία.

Αναλυτικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φαινόμενο των καταλήψεων, επισημαίνοντας πως «υπάρχει διαφορετική ανάλυση στο εσωτερικό της κυβέρνησης». «Διαφωνούμε στην ανάλυση», σημείωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι «το φαινόμενο των καταλήψεων δεν έχει τέλος. Δόθηκε χρόνος για διαχείριση, η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί το φαινόμενο».

Ο αναπληρωτής αφησε αιχμές για τη στάση που τήρησε η εισαγγελία στο θέμα των 20 προσαχθέντων από το περιστύλιο της Βουλής: «Ο εισαγγελέας που μας κατηγορούσε που δε μπαίνουμε στην πρυτανεία, άφησε ελεύθερους χωρίς άσκηση διώξεων τους 20 προσαχθέντες από την Βουλή». Αναφερόμενος στα στα που σημειώθηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στις Σκουριές της Χαλκιδικής ο κ. είπε ότι «εκεί θα έχουμε νεκρούς εκεί , τα πράγματα έχουν αγριέψει»

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση