Βρίσκεστε εδώ:  / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Τοποθέτηση δύο γιατρών για άσκηση στο Νοσοκομείο Βόλου
Τοποθέτηση δύο γιατρών για άσκηση στο Νοσοκομείο Βόλου

Τοποθέτηση δύο γιατρών για άσκηση στο Νοσοκομείο Βόλου

Την τοποθέτηση δύο γιατρών για την άσκηση στις της Χειρουργικής και της Παθολογίας στο , αποφάσισε ο Υπουργός Υγείας.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε η τοποθέτηση στο , ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ειδικότητα της Χειρουργικής και μέχρι τη συμπλήρωση ενός έτους που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Ουρολογίας κι ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ειδικότητα της Παθολογίας για δύο έτη που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Καρδιολογίας.
Οι θα απασχοληθούν με εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.
Η παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών μόνο στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης. Η αίτηση για της σύμβασης γίνεται εντός μηνός από της δημοσίευσης της απόφασης αναγνώρισης της Νοσηλευτικής Μονάδας ως κατάλληλης για άσκηση.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση