Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Οκάν Σουλεϊμάν. Γεννήθηκε στις 04/03/2000 στην Ελλάδα και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Ξάνθη, ενώ τις δύο περιόδους που ήταν στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας, 2017-19 αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια στη Super League.

Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε, ως δανεικός, στην Καβάλα, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας επτά συμ, για να επιστρέψει στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2020.

Λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League της περσινής περιόδου, μεταγράφηκε στο Αιγάλεω, με την του οποίου έπαιξε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Οκάν Σουλεϊμάν στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου περιόδου 2021-22

Επιστροφή στο γήπεδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει τη δυνατότητα να δει ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, η οποία μετά από έξι χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στη Super League 2, στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων, των οποίων θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και αφορούν το σύνολο των παιχνιδιών έδρας, πρωτάθλημα Super League 2, Κύπελλο Ελλάδος, φιλικά. Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Αναλυτικά:

FANS: (50 ) Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας FANS θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

LADIES (50 ). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας LADIES θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

SILVER ( ευρώ). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας SILVER θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη.

GOLD (250 ευρώ). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη και επιπλέον θα έχουν πρόσβαση στο parking του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.
Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Συνεδρίασε την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, στα γραφεία του συλλόγου που είναι στο Βόλο και στην οδό Λαχανά 38 κατόπιν πρόσκλησης του εκλεγέντος προέδρου κατά την εκλογική διαδικασία της 28ης Ιουλίου 2021 κ.Τσεκούρα Νικολάου τα εκλεγέντα στην διοίκηση μέλη του Συλλόγου με θέμα την συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ

Μετά από μυστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε εξελέγησαν για τις θέσεις που προβλέπει το άρθρο 11 του εναρμονισμένου Καταστατικού με εννέα ψήφους έκαστος και προέκυψε νέο Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. : Τσεκούρας Νικόλαος.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κυριακόπουλος Κυριάκος.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΣ : Μουρτζίνος Δημήτριος.

ΤΑΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : Πέγιος Δημήτριος.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ : .

ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Πλαγεράς Απόστολος

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : Στάμος Αναστάσιος.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : Κάβουρας Νικόλαος.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : Σακελλαρίου Βασίλειος

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν οι έφοροι που θα αναλάβουν στην ευθύνη τους τα του Συλλόγου όπως παρακάτω:

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου: Κάβουρας Νικόλαος

Ανδρικό Μπάσκετ: Σακελλαρίου Βασίλειος

Γυναικείο Μπάσκετ: Κυριακόπουλος Κυριάκος

Κολύμβηση: Στάμος Αναστάσιος –Πλαγεράς Απόστολος

Τεχνική Κολύμβηση: Στάμος Αναστάσιος- Πλαγεράς Απόστολος

Βόλεϊ Γυναικών: Μουρτζίνος Δημήτριος

.Άρση Βαρών ,Τζούντο, Πάλη: .

.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση