Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στέφανος και Γιάννης υποψήφιοι στα ESPY Awards
Στέφανος και Γιάννης υποψήφιοι στα ESPY Awards

Στέφανος και Γιάννης υποψήφιοι στα ESPY Awards

Tα μοναδικά επιτεύγματα των Στέφανου Τσιτσιπά και ιάννη , δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους ανθρώπους του αθλητισμού.

Ίσως τα δύο σπουδαιότερα ταλέντα στην του ελληνικού αθλητισμού, θα δδικήσουν το σημαντικό βραβείο που διοργανώνει σε ετήσια βάση το Αμερικανικό δίκτυο ABC (και πριν το ESPN), εξαργυρώνοντας την εξαιρετική τους παρουσία στα αθλήματα που εκπροσωπούν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι υποψήφιος στην κατηγορία “καλύτερος τενίστας στον κόσμο” μαζί με τους Ρότζερ , Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο ιάννης είναι υποψήφιος σε δύο κατηγορίες: του καλύτερου αθλητή στον κόσμο και του καλύτερου παίκτη του , πλάι στους ζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ και Πολ Τζορτζ.

Βραβείο ESPY δδικεί και η Σερίνα Γουίλιαμς όπου θα παλέψει με τις Ναόμι Οσάκα, Πέτρα Κβίτοβα και Σιμόνα Χάλεπ για τον τίτλο της κορυφαίας τενίστριας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου με κεντρικό παρουσιαστή τον Τρέισι Μόργκαν (“Saturday Night Live” και “30 Rock”).

Στόχος των βραβείων να επιβραβεύσει την ατομική και ομαδική προσπάθεια των αθλητών, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου ημερολογιακού έτους.

Πηγή: tennis24.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση