Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στο Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων το 2017
Στο Βόλο το  Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα  Υδατοσφαίρισης Εφήβων το 2017

Στο Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Εφήβων το 2017

Απόφαση για αποδοχή της συν-διοργάνωσης του Δήμου Βόλου με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Εφήβων για το 2017 στο Βόλο θα λάβει την ερχόμενη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) ενημερώνει ότι της ανατέθηκε από την FINA η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης για το έτος 2017.

Πρόταση της Ομοσπονδίας είναι το εν λόγω πρωτάθλημα να διεξαχθεί στην πόλη του Βόλου τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου με τη συνεργασία του Δήμου Βόλου.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος έχει αναλάβει με επιτυχία παρόμοια πρωταθλήματα στο παρελθόν και η εν λόγω διοργάνωση θα προβάλλει σε παγκόσμιο επίπεδο την πόλη του Βόλου, θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, με τα απορρέοντα από την προβολή αυτή οφέλη για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων - https://t.co/jQGwPYNGE0 -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

"Αλιεύοντας" την είδηση