Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ
Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας   για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ

Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ

Με το Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα του , το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στο Βόλου, στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, για τη φάση των 16 ομάδων με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και όλη την εβδομάδα δούλεψαν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι.

Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας έχει ενισχυθεί, αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της όπου αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της και ο θα είναι μια πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στους του Τουρνουά θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ και 3 ευρώ για φοιτητές, μαθητές άνω των 15 ετών και γυναίκες για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Τέλος, ο της 1ης αγωνιστικής για το της Α1 ΕΣΚΑΘ μεταξύ της ομάδας και της Ανάληψης Βόλου, μετά από σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση