Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ
Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας   για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ

Ολυμπιακός Βόλου – Σπάρτακος Λάρισας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ

Με το Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο του κυπέλλου , για τη φάση των 16 ομάδων με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γιώργος Βλιώρας και ο συν του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και όλη την εβδομάδα δούλεψαν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι.

Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας έχει ενισχυθεί, αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της όπου αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της και ο αγώνας θα είναι μια πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στους αγώνες του Τουρνουά θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ και 3 ευρώ για , μαθητές άνω των 15 ετών και για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Τέλος, ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της μεταξύ της ομάδας και της ς Βόλου, μετά από σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στο ΕΑΚ Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση