Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Ούγκο Μασάδο στον Ολυμπιακό Βόλου
Ο Ούγκο Μασάδο στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ούγκο Μασάδο στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα ενόψει των εορτών να ολοκληρώθηκαν σήμερα, ωστόσο η Ποδοσφαίρου του Α.Σ. 1937 δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχει κινηθεί για την έλευση ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας στο ρόστερ.

Ένας από αυτούς, είναι ο πολύπειρος μέσος Ούγκο Μασάδο, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου και πλέον αποτελεί επίσημα μέλος της οικογένειας του .

O Ούγκο Μασάδο γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1982 στην . Στο πλούσιο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνεται η μεγάλη του στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα,κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την Κύπρο, το και την Περσία, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στη με την Καλλιθέα , τον Α.Ο. Χανιά και τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τεχνίτη της μπάλας, που με την εμπειρία του θα ενισχύσει τα μέγιστα στο σκοπό που έχει θέσει η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλος από το να καμαρώσουν όλοι μαζί, διοίκηση και , τον σε υψηλότερες κατηγορίες.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. 1937 καλωσορίζει τον Ούγκο στην οικογένειά της και του εύχεται πολλές επιτυχίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση