Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία η 1η προπονητική ημερίδα δρομικών αγωνισμάτων κλειστού στίβου
Με επιτυχία  η 1η προπονητική ημερίδα δρομικών αγωνισμάτων κλειστού στίβου

Με επιτυχία η 1η προπονητική ημερίδα δρομικών αγωνισμάτων κλειστού στίβου

Που διοργάνωσε η Νίκη Βόλου στο

Έχοντας σύμμαχο τον καιρό, δεκάδες αθλητές κι αθλήτριες που ανήκουν σε σωματεία – μέλη του ΣΕΓΑΣ, συμμετείχαν στην προπονητική δρομικών αγωνισμάτων κλειστού στίβου για παμπαίδες και παγκορασίδες, που διοργάνωσε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο . Στην συμμετείχαν αθλητές κι αθλήτριες από τα τμήματα στίβου της Νίκης Βόλου, του ΑΟΜ μαγνησίας, του ΑΤΛΑΣ, του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου και του Βελεστίνου.

Στην ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» παρευρέθηκε ο Θανάσης Μπουλογιώργος τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ . Ο κ. Μπουλωγιώργος χαρακτήρισε αυτές τις διοργανώσεις πολύ σημαντικές γιατί έχουν σχέση και υποδηλώνουν και την προϋπόθεση της ανάπτυξης του στίβου κι όπως είπε «Η Μαγνησία κι ο Βόλο είναι ένας Νομός και μία πόλη με μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό και τον στίβο. Εμείς, προσπαθούμε να οργανώσουμε την ΕΑΣ και τους συλλόγους της ς για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Στη Μαγνησία γίνεται καλή δουλειά υπάρχουν άξιοι , αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Προσπαθούμε να το οργανώσουμε σε καλύτερες βάσεις και καλύτερη στόχευση». Μάλιστα στους στόχους της ΕΑΣ είναι να διοργανώσει δύο επίσημες προπονητικές ημερίδες κλειστού στίβου κι ένα διασυλλογικό ανωμάλου.

του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος στίβου Στέργιος Φάτσης, ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Θαν. Μπουλογιώργο, τους συλλόγους που συμμετείχαν με τους αθλητές και τις αθλήτριες και τόνισε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιου είδους ημερίδες κι εκδηλώσεις, επισημαίνοντας ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων.

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ευχαριστεί τους , Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου κι Ελένη Σκουργιά, τους βοηθούς, τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης κι όσους συνέδραμαν ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς αυτή η διοργάνωση.
Επίσης, τόσο η Διοίκηση του Ερασιτέχνη όσο και το τμήμα στίβου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο αρτοποιείο ARTOS CASA κ. ΝΙΚΟ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ στην Παγασών 112 και το αρτοποιείο ΚΟΣΥΦΗΣ 2ας Νοεμβρίου 62, για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων κι αναψυκτικών του μπουφέ που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αθλητές, αθλήτριες, γονείς και προπονητές που συμμετείχαν στην ημερίδα.

Αποτελέσματα αγωνισμάτων
1000μ ΠΚ Β'
1) ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
2) ΝΑΡΛΗ ΣΟΦΙΑ Α. Ο. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
3) ΡΟΜΦΑΙΑ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Γ.Σ. ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

1000μ. ΠΠ Β'
1)ΜΠΑΤΣΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΛΑΣ
2)ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
3)ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.Σ. ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

60μ ΠΚ Β'
1) ΤΣΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
2) ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΤΛΑΣ
3) ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

60μ. ΠΠ Β'
1) ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
2) ΓΚΙΝΤΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ
3) ΓΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΤΛΑΣ

60μ. ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΚ Β'
1) ΣΟΥΚΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
2) ΡΕΠΠΟΥ ΖΩΗ Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
3) ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΛΜΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

60μ. ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΠ Β'
1) ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
2) ΓΚΟΓΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
3) ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

imer-stiv6imer-stiv10imer-stiv7imer-stiv1imer-stiv

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση