Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Φινάλε στις μεταγραφές με “παλιόφιλο” για τη Νίκη (;)
Φινάλε στις μεταγραφές με “παλιόφιλο” για τη Νίκη (;)

Φινάλε στις μεταγραφές με “παλιόφιλο” για τη Νίκη (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες του pagasitikosnews, η του τμήματος ποδοσφαίρου των κυανόλευκων προσπαθεί να κλείσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, που φόρεσε παλιότερα τη της ομάδας.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης, αφήνοντας τους πολύ καλή εντύπωση, από τη μονοετή θητεία του στην ομάδα.

Ο κύριος Μπίλης, στις του μετά το Κυριακάτικο με αντίπαλο τον Οικονόμο στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, ανέφερε πως θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, στην περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό, με την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή να θεωρείται πάρα πολύ καλή και ενδιαφέρουσα, από τη στιγμή, μάλιστα, που η περασμένη του θητεία στη Νίκη κρίνεται θετικότατη και δεν πρόκειται για μία μεταγραφή – ρίσκο.

Μετά τη Νίκη, η επαγγελματική σταδιοδρομία του νεαρού άσου συνεχίστηκε στα της , αγωνιζόμενος σε ομάδες μικρομεσαίου βεληνεκούς. Η προοπτική της Νίκης δεν τον αφήνει αδιάφορο, με το οικονομικό να παίζει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Τα επόμενα 24ωρα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει αν το συγκεκριμένο σενάριο ευσταθεί ή πρόκειται απλώς για μία φήμη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΠΠΜ απαιτεί μετρήσεις για #διοξίνες στο Βόλο και παύση της καύσης σκουπιδιών #διοξίνες - https://t.co/tt396b1rMI -

  • Στην εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τον Παπαδιαμάντη η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ - https://t.co/ZZTHlCiVge… -

  • Όμιλος δημοσιογραφίας στο πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου #όμιλοςδημοσιογραφίας #πρότυποΓυμνάσιοΒόλου - https://t.co/2Sv5uZg1iA -

"Αλιεύοντας" την είδηση