Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ESPN: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 4ος καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ
ESPN: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 4ος καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ

ESPN: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 4ος καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ

Το ειδησεογραφικό δίκτυο ESPN, «υποκλίνεται» στο ταλέντο του Γιάννη και μάλιστα τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του .

Σε αφιέρωμά του για τη νέα σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δημοσίευσε με τους 100 κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος και ο Giannis βρίσκεται στην 4η θέση, μαζί με τον σούπερ σταρ των Γουόριορς, Κέβιν τουράντ.

Στην κορυφή της ς βρίσκεται ο «βασιλιάς», Λεμπρόν Τζέιμς, στη δεύτερη ο Στεφ Κάρι και την τριάδα κλείνει ο Τζέιμς Χάρντεν. Η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται με τους Αντονι Ντέιβις, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Καουάι Λέοναρντ, Τζοέλ Εμπίντ και Ντάμιαν Λίλαρντ.

«Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποχώρησε για το Λος Αντζελες και έτσι ήρθε η ώρα για τον Greek Freak να γίνει βασιλιάς στην . Ο έχει εξελιχθεί σε έναν ασταμάτητο επιθετικό, ο οποίος βελτιώνει το ποσοστό ευστοχίας του και τους μέσους όρους πόντους του κάθε χρόνο.

Το μακρινό του σουτ έχει προτα, αλλά μπορεί να μην το χρειάζεται ο 23χρονος. Κυρίαρχος κάτω από τη ρακέτα, θυμίζοντας Σακίλ Ο' Νιλ, έχοντας περίπου 27 πόντους κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν, τέταρτος στη σχετική λίστα στο . Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν μπορεί κουβαλήσει τους , με την ομάδα να δυσκολεύεται να περάσει τον πρώτο γύρο των playoffs μετά το 2001», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το ρεπορτάζ για τον Ελληνα φόργουορντ. Να σημειωθεί πως πέρσι ο Αντετοκούμπο ήταν 9ος στη σχετική λίστα του «ESPN».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση