Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Theatrical show: Τα δεκανίκια ή πως ξέμαθα να περπατώ
Theatrical show: Τα δεκανίκια ή πως ξέμαθα να περπατώ

Theatrical show: Τα δεκανίκια ή πως ξέμαθα να περπατώ

Σν βουβό του , μι θεατρική που απευθύνεται σε όλους στο Πηλίου την Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 στις 9.00 π.μ.

Μετά από τη θερμή ανταπόκριση του κοινού και τις θετικές κριτικές, η ομάδα “ArtVouveau” παρουσιάζει ξανά, για τρίτη χρονιά, την απολαυστική θεατρική παράσταση «Τα δεκανίκια ή πώς ξέμαθα να περπατώ».

Πρόκειται για μια εμπνευσμένη θεατρική διασκευή που βασίζεται στο ομώνυμο ινδικό λαϊκό παραμύθι. Η ιστορία ξετυλίγεται με άξονα τις τεχνικές αφήγησης του βωβού κινηματογράφου καθώς και της slapstick κωμωδίας, χαρακτηριστικά της ομάδας “ArtVouveau” που δημιουργούν απίστευτα κωμικές καταστάσεις, για πολλαπλές αναγνώσεις.

Η Δανάη Τίκου σκηνοθετεί με πολλή φαντασία, σε συνεργασία με τον έμπειρο Camilo Bentancor στην επιμέλεια κίνησης, και οι πέντε ταλαντούχοι ηθοποιοί της ομάδας “Art Vouveau” ζωντανεύουν την συναρπαστική ιστορία με αστείρευτη ενέργεια, ρυθμό και εκφραστική κίνηση – χωρίς τη χρήση λόγου – ερμηνεύοντας πολλούς εναλλασσόμε ρόλους με καταπληκτική τεχνική και εντυπωσιακές ερμηνείες.

Όλη η παράσταση συνοδεύεται από ζωντανή μουσική πιάνου που ενώνεται με τη δράση των ηθοποιών, σε μουσική σύνθεση και εκτέλεση του ιάννη Σελέκου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση