Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / Theatrical show: Τα δεκανίκια ή πως ξέμαθα να περπατώ
Theatrical show: Τα δεκανίκια ή πως ξέμαθα να περπατώ

Theatrical show: Τα δεκανίκια ή πως ξέμαθα να περπατώ

Σαν βουβό σινεμά του Τσάρλι Τσάπλιν, μια θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε όλους στο Θέατρο Αλώνι Πηλίου την Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 στις 9.00 π.μ.

Μετά από τη θερμή ανταπόκριση του κοινού και τις θετικές κριτικές, η ομάδα “ArtVouveau” παρουσιάζει ξανά, για τρίτη χρονιά, την απολαυστική θεατρική παράσταση «Τα δεκανίκια ή πώς ξέμαθα να περπατώ».

Πρόκειται για μια εμπνευσμένη θεατρική διασκευή που βασίζεται στο ομώνυμο ινδικό λαϊκό παραμύθι. Η ιστορία ξετυλίγεται με άξονα τις τεχνικές αφήγησης του βωβού κινηματογράφου καθώς και της slapstick κωμωδίας, χαρακτηριστικά της ομάδας “ArtVouveau” που δημιουργούν απίστευτα κωμικές καταστάσεις, για πολλαπλές αναγνώσεις.

Η Δανάη Τίκου σκηνοθετεί με πολλή φαντασία, σε συνεργασία με τον έμπειρο Camilo Bentancor στην επιμέλεια κίνησης, και οι πέντε ταλαντούχοι ηθοποιοί της ομάδας “Art Vouveau” ζωντανεύουν την συναρπαστική ιστορία με αστείρευτη ενέργεια, ρυθμό και εκφραστική κίνηση – χωρίς τη χρήση λόγου – ερμηνεύοντας πολλούς εναλλασσόμενους ρόλους με καταπληκτική τεχνική και εντυπωσιακές ερμηνείες.

Όλη η παράσταση συνοδεύεται από ζωντανή μουσική πιάνου που ενώνεται με τη δράση των ηθοποιών, σε μουσική σύνθεση και εκτέλεση του Γιάννη Σελέκου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση