Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Πανελλήνια συνάντηση ορχηστρών και καθαριστικών συνόλων στο Βόλο
Πανελλήνια συνάντηση ορχηστρών και καθαριστικών συνόλων στο Βόλο

Πανελλήνια συνάντηση ορχηστρών και καθαριστικών συνόλων στο Βόλο

Ένα διήμερο για να γιορτάσουμε τη Μουσική!

Η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “ S e m p r e V i v a ” , διοργανώνει την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Κιθαριστικών Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας, τις ημέρες Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 και Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Βόλο.

Ένα διήμερο συνάντησης κιθαριστών από όλη την Ελλάδα στην πόλη του Βόλου, με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Μέρας Μουσικής και σαν συνέχεια των δύο συναυλιών: το 2014 «Μανούλα μου» αφιερωμένη στο Μάνο Χατζιδάκι και το 2015 «Μουσικό Ταξίδι στο Βυθό παρέα με το …17ο κιβώτιο»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες και θα περιλαμβάνει σεμινάρια, παρουσιάσεις διεύθυνσης και διδασκαλίας από -τριες συνόλων και τη σύμπραξη όλων των κιθαριστών στη εκτέλεση μουσικών έργων στη λήξη των εκδηλώσεων του διημέρου.

Οι συναυλίες και οι συναντήσεις των σεμιναρίων, θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας της Ι. Μητρόπολης και Αλμυρού, στα Μελισσιάτικα.

Η διεξαγωγή της 1η Πανελλήνιας Συνάντησης Ορχηστρών και Κιθαριστικών Συνόλων στο Βόλο, γίνεται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης και Αλμυρού.

Ήδη έχει συσταθεί επιτροπή από γονείς παιδιών της Ορχήστρας Κιθαριστών SEMPRE VIVA για την καλύτερη οργάνωση της 1η Πανελλήνιας Συνάντησης και την πραγματοποίηση συναντήσεων τόσο με το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για τη χρησιμοποίηση των ξενώνων όσο και με την Περιφεριακή Ενότητα Μαγνησίας αλλά και με επιχειρηματίες για να συνδράμουν στο εγχείρημα αυτό προκειμένου το μουσικό αυτό γεγονός να αποτελέσει σταθμό για τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση