Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Μουσική κινηματογράφου στο “Σινέ Αχίλλειον” Σούρπης
Μουσική κινηματογράφου στο “Σινέ Αχίλλειον” Σούρπης

Μουσική κινηματογράφου στο “Σινέ Αχίλλειον” Σούρπης

Όταν κλείνουν οι κινηματόγραφοι, για το καλοκαίρι, γράφουν στην είσοδό τους: “Ραντεβού τον Σεπτέμβρη” Το ραντεβού αυτό για το “Σινέ Αχίλλειον” της Σούρπης άργησε πολύ.

Το κινηματοθέατρο «Σινέ Αχίλλειον» σταμάτησε να λειτουργεί το 1976.

Την ύπαρξή του την θυμίζει η πρόσοψή του και οι διηγήσεις όσων έζησαν κάποιες από τις στιγμές του, κινηματογραφικές και θεατρικές.

Φέτος ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης και η Κίνηση Νέων Σούρπης την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στην πλατεία Σούρπης, στις 9:00 μ.μ. διοργανώνει μια συναυλία με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με το μουσικό σχήμα: «ΤΡΕΙΣ… και ότι κατέβει». Γιώργος Αποστολόπουλος (φωνή), Αχιλλέας Μοχλούλης (πλήκτρα), Γιάννης Ακρίβος (μπουζούκι).

Το “Σινέ Αχίλλειον” πριν τη συναυλία θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 8.00 έως και τις 9.00 μ.μ. ώστε να μπορούν, από το χώρο της εισόδου, να ρίξουν μια ματιά στο εσωτερικό του.
Ραντεβού λοιπόν την 1η Σεπτεμβρίου για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να μάθουν οι νεότεροι…

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης : Ντούκας Δημήτριος 6976973443, Περιστεράς Νικόλαος 6936065756, Κίνηση Νέων Σούρπης: Χριστέλου Ευγενία 6973308427.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομική επιχείρηση για παράνομους κατασκηνωτές στην παραλία Παρίσαινα του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου… - https://t.co/Nxthjvmhl3 -

  • Λειτουργία της ΔΔΕ Μαγνησίας από 5/8/2020 - https://t.co/jf1mfljxMe -

  • Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς - https://t.co/rUPGSBonnM -

"Αλιεύοντας" την είδηση