Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Έκλεψε χρήματα από κινέζικο κατάστημα
Έκλεψε χρήματα από κινέζικο κατάστημα

Έκλεψε χρήματα από κινέζικο κατάστημα

Για κλοπή συνελήφθη 37χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο 37χρονος ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα, εισήλθε σε κατάστημα με κινέζικα ρούχα στην οδό Δημητριάδος κι αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 200 .

Συνελήφθησαν για κατοχή

Για κατοχή χασίς συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Ειδικότερα συνελήφθησαν ένας 28χρονος κι ένας 27χρονος, καθώς στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε βάρους 7,33γρ. και στην κατοχή του 27χρονου βάρους 0,83γρ.

Εξαπάτησαν ηλικιωμένο

Ακόμη μία περίπτωση εξαπάτησης ηλικιωμένου σημειώθηκε στην πόλη του Βόλου. Θύμα απάτης από αγνώστους έπεσε μία 73χρονη γυναίκα. Ειδικότερα άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη και προφασιζόμενος ότι είναι αστυνομικός είπε στην ηλικιωμένη ότι έχει την την κόρη της, στο τμήμα γιατί χτύπησε ένα παιδάκι με το αυτοκίνητό της το οποίο είναι πολύ σοβαρά και της ζήτησε .

Στην αρχή της ζήτησε 8.000ευρώ. Η ηλικιωμένη του είπε ότι δεν έχει τόσα και στη συνέχεια της ζήτησε 4.400ευρώ. Μετά από μισή άνδρας εμφανίστηκε στο της ηλικιωμένης κι έλαβε ποσό των 4.400 .

Όταν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για απάτη, ενημερώθηκε η , η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ συμβουλεύει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικών όρων

Για παραβίαση περιοριστικών όρων συνελήφθη 35χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας για σύλληψή του για παραβίαση των περιοριστικών όρων για εκβίαση και ληστεία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση