Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε χρηματοδότηση 25 νέων έργων Υγείας προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Σε χρηματοδότηση 25 νέων έργων Υγείας προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε χρηματοδότηση 25 νέων έργων Υγείας προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σύσκεψη για τα Υγείας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε, στην οποία συμμετείχαν ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ  Νέστορας Αντωνίου, οι διοικητές του Πανεπιστημιακού υ Λάρισας   Νάνος Παναγιώτης,   του Νοσοκομείου Βόλου Μάνθος, του Νοσοκομείου Τρικάλων Παρθένης Δημήτρης, του Νοσοκομείου Καρδίτσας  Βαρελάς Βάϊος, οι υποδιοικητές της 5ης ΥΠΕ και των Νοσοκομείων, η προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Σαραφίδου Μελίνα, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πινακάς Βασίλης και Λιούπης Αθανάσιος.

Σε δηλώσεις του ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός επισήμανε τα εξής:«Στηρίζουμε τη Δημόσια Υγεία στην πράξη. Πιστεύω μας στην Περιφέρεια είναι ότι χρειαζόμαστε ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας όπου οι πλούσιοι θα μπορούν να προστρέχουν στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και όχι οι φτωχοί στις ιδιωτικές, γι' αυτό και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το Δημόσιο Σύστημα με που είναι συμβατά με τον Εθνικό Χάρτη Υγείας και επιλογή της 5ης ΥΠΕ και των Νοσοκομείων.

Μέχρι σήμερα, μέσα από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2007-2013  και 2014-2020 χρηματοδοτήσαμε 66 και κοινωνικών υποδομών προϋπολογισμού 62 εκατ. . Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα για νέα έργα στην Υγεία αποφασίσαμε με τη Διαχειριστική Αρχή της να χρηματοδοτήσουμε επιπλέον αυξάνοντας τον προϋπολογισμό κατά 5 εκατ. για 25 νέα έργα.

Καταγράψαμε τις ανάγκες και προσδιορίστηκαν συγκεκριμένα τα έργα από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση