Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με τα παιδιά του Ορφανοτροφείου τραγούδησε η ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη
Με τα παιδιά του Ορφανοτροφείου τραγούδησε η ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη

Με τα παιδιά του Ορφανοτροφείου τραγούδησε η ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη

Ενόψει της ς του Επιμελητηρίου για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη

Απόψε η εκδήλωση στις 9μ.μ. στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Δύναμη από τα του Ορφανοτροφείου , ενόψει της μεγάλης ς αλληλεγγύης που διοργανώνει απόψε στις 9.00 το βράδυ το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη στο ανοιχτό δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», πήραν οι συντελεστές της παράστασης που χθες το απόγευμα επισκέφτηκαν το Ίδρυμα. Η ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη, με σπάνια ευαισθησία βρέθηκε κοντά στα που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, τους μοίρασε σοκολάτες και τραγούδησαν μαζί, όχι μόνο τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, αλλά και άλλα που προτιμούν εκείνα.

«Είναι η καλύτερη έναρξη που θα μπορούσα να έχω για την συναυλία», σχολίασε η κα. Χαρλαύτη σε δηλώσεις της, εκφράζοντας την χαρά της που βρέθηκε κοντά στα παιδιά. «Βρήκα εδώ μια πολύ όμορφη παρέα από την οποία θα πάρω δύναμη για την συναυλία μας» συμπλήρωσε η ερμηνεύτρια – η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίκη Θεοδωράκη – ενώ απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους Βολιώτες να συμμετάσχουν στην συναυλία, η οποία γίνεται με την σύμπραξη της παραδοσιακής χορωδίας «ΙΩΝΙΑ».

«Είναι προς τιμήν του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που διοργανώνει αυτή την εκδήλωση και μπορεί και δηλώνει έμπρακτα την στήριξή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Ορφανοτροφείο της πόλης. Η χαρά μου είναι μεγάλη, αδημονώ να τραγουδήσουμε όλοι μαζί», κατέληξε η ερμηνεύτρια.

Μαζί της στο Ίδρυμα βρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μπασδάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στον σκοπό της αποψινής συναυλίας, που είναι η συγκέντρωση τροφίμων και ελληνικών προϊόντων για την κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου και του Ορφανοτροφείου, αντί χρηματικού εισιτηρίου.

«Θα χαρούμε να έρθουν όλοι και να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια», τόνισε ο κ. Μπασδάνης, ενώ πρόσκληση, τέλος, απηύθυνε και η πρόεδρος του , Σοφία Ιωάννου, εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχαριστίες της διοίκησης, των παιδιών και του προσωπικού του Ιδρύματος προς το Επιμελητήριο Μαγνησίας, για την μεγάλη προσφορά του.

Σημειώνεται ότι μαζί με την Μπέττυ Χαρλαύτη συμπράττει η χορωδία «Ιωνία», την οποία διευθύνει η Κορνηλία Φραγκογιάννη, ενώ μαζί τους και οι μουσικοί: Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Θανάσης Βασιλάς (μπουζούκι), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρα), Σταύρος Καβαλιεράτος (μπάσο) και Νίκος Σκομόπουλος (ντραμς).

Την συναυλία θα παρουσιάσει η διευθύντρια της ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ Φρόσω Παύλου.

Η ΕΡΤ, το Πρώτο Πρόγραμμα, η Φωνή της ς και η ΕΡΤ Βόλου είναι οι χορηγοί ς της εκδήλωσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση