Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Μαγνησία: Συμβολικός αποκλεισμός για μία περίπου ώρα της Εθνικής από αγρότες
Μαγνησία: Συμβολικός αποκλεισμός για μία περίπου ώρα της Εθνικής από αγρότες

Μαγνησία: Συμβολικός αποκλεισμός για μία περίπου ώρα της Εθνικής από αγρότες

Άρχισν τ “όργανα” σχετικά με τις αγροτικές και στη Μαγνησία, καθώς σήμερα νωρίς το απόγευμα, στήθηκαν δύο μπλόκα από τους αγρότες στην εθνική οδό, στα όρια του νομού, με την αστυνομία να εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σημειώνεται ότι ο αποκλεισμός ήταν συμβολικός, και όπως είχαν ανακοινώσει οι αγρότες, διήρκεσε περίπου διαρκέσει για μια ώρα.

Ειδικότερα, στις 4:10 στον κόμβο της Γλύφας και στο ρεύμα προς , περίπου 60 αγρότες από τη , με δύο τρακτέρ απέκλεισαν το δρόμο.

Η Αστυνομία εξέτρεπε την κυκλοφορία, στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Θεσσαλονίκη, από τον κόμβο της Γλύφας, πριν το μπλόκο και οι έβγαιναν στον κόμβο Αγ. Θεοδώρων.

Στις 4:20 στην Εθνική Οδό στο ύψος του κόμβου Αερινού και στο ρεύμα προς , ανέβηκαν δύο τρακτέρ και περίπου 40 αγρότες για συμβολικό αποκλεισμό.

Η Αστυνομία εξέτρεπε την κυκλοφορία των οχημάτων προς από τον κόμβο Αερινού, μέχρι και τον κόμβο Μικροθηβών.

Και στις δύο περιπτώσεις, η κινητοποίηση ήταν ήρεμη και δεν σημειώθηκαν , ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Και στα δύο μπλόκα, οι αγρότες αποχώρησαν από το δρόμο στις 5 το απόγευμα, και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό αποκαταστάθηκε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση