Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κέρδισε τη μάχη για τη ΔΗΜΤΟ Βόλου ο Δημ. Βαϊτσης
Κέρδισε τη μάχη για τη  ΔΗΜΤΟ Βόλου ο Δημ. Βαϊτσης

Κέρδισε τη μάχη για τη ΔΗΜΤΟ Βόλου ο Δημ. Βαϊτσης

 

Ο Δημήτρης Βαϊτσης  ήρθε πρώτος σε ψήφους στις σημερινές εσωκομματικές της ΝΔ για την προεδρία της , επικρατώντας των κ.κ. Αθανασού και Ζέρβα.

Σύμφωνα με τα πρώτα και μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων   από τις πέντε κάλπες, έλαβαν: Δημήτρης Βαϊτσης 618 ψήφους, Θεόδωρος Αθανασός 430 και Κων. Ζέρβας 296.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται για τα υποψήφια μέλη της   και θα ακολουθήσει η καταμέτρηση ψήφων των υποψηφίων  για τους σύνεδρους.

Η συμμμετοχή των μελών της ΝΔ που προσήλθαν στις κάλπες για  την εκλογή προέδρου και μελών  ΔΗΜΤΟ καθώς για εκλέκτορες στο συνέδριο κρίνεται ικανοποιητική.

Ευχαριστήριο Θόδωρα Αθανασού

Αποδεχόμαστε  την νίκη του Δημ. Βαϊτση  και ευχόμαστε να παράξει έργο προς όφελος της παράταξης.

Προσωπικά έδωσα έναν καθαρό κι έντιμο προεκλογικό αγώνα, μακριά από παιχνίδια και σκοπιμότητες, με μοναδικό μου γνώμονα την ενότητα και διεύρυνση της ΝΔ σε επίπεδο πόλης.

 

Θέλω να ευχαριστήσω από ς τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και τους  υπόλοιπους Νεοδημοκράτες που έκαναν άλλες επιλογές.

Σήμερα δεν κέρδισε κανένα πρόσωπο , αλλά ο κόσμος της ΝΔ, που έδωσε ένα θετικό παρών.

Παραμένω στρατιώτης της παράταξης και θα αγωνιστώ για το καλό της.

Αναβλήθηκαν οι στην ΟΝΝΕΔ

Eν τω μεταξύ, όπως από το μεσημέρι δημοσίευσε το    η διαμάχη ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα που κορυφώθηκε σήμερα  τίναξε στον αέρα την εκλογική διαδικασία.

Η διαμάχη που αναφέραμε  είχε να κάνει με τα ψηφοδέλτια. Τα ονόματα των υποψηφίων δεν ήταν με αλφαβητική σειρά και  η Κεντρική Διοίκηση αποφάσισε την αναβολή της διαδικασίας.

Ως γνωστόν οι  δύο διεκδικητές της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ς ήταν οι κ.κ. Μόρας και Εμμανουηλίδης. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση