Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Editorial
Editorial

Editorial

Η 25η Μρτίου, ημέρ της Εθνικής Παλιγγενεσίας και συνάμα η Εορτή Ευαγγελισμού της Μητέρας Παναγίας ήταν απολύτως συνειδητή επιλογή για την «ανατολή» της ηλεκτρονικής εφς «», που στο εξής θα είναι στον …αέρα.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που «εκκολάπτονταν» τους τελευταίους δέκα μήνες, πέρασε από «χίλια κύματα», αλλά πλέον ήρθε η ώρα να δώσει χρώμα, φωνή και βήμα σε όλους όσοι αναζητούν ένα υγιές και ανεξάρτητο προκειμένου να προβάλλουν θέσεις, αιτήματα αλλά και προτα.
Η ηλεκτρονική εφ «» είναι μια νέα πρόταση, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και κάθε άλλου τύπου αγκυλώσεις, με μόνο γνώμονα την πληροφόρηση των ανθρώπων κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικής τάξης.
Γιατί για εμάς, τους υπηρέτες της πληροφόρησης, στο προσκήνιο και βασικός πρωταγωνιστής θα είναι διαρκώς ο άνθρωπος.
H νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, που είναι σύγχρονη, καλαίσθητη και εύχρηστη στην πλοήγηση, δημιουργήθηκε για να συμβάλλει στην ενημέρωση των συμπολιτών μας και για να στηρίξει την τοπική αγορά.
Το «pagasitikosnews.com», που καινοτομεί- τόσο λόγω του ονόματός του όσο και λόγω της αισθητικής του- στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και συνεπικουρείται από επιστήμονες, ώστε ο αναγνώστης να έχει μια έγκυρη, αντικειμενική και χωρίς πολιτικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις ενημέρωση.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία καθιστούν το «pagasitikosnews.com» ένα νέο, σύγχρονο, δυναμικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο μέσο ενημέρωσης.
Είναι αλήθεια, ότι ζούμε σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και κατά τον γράφοντα μπορεί να έχουμε πτωχεύσει , άσχετα αν κάποιοι δεν θέλουν αυτό να είναι επίσημο , αλλά παρόλα αυτά θεωρούμε ότι ψυχικά και ηθικά είμαστε ζωντανοί και πως σε περιόδους κρίσης μπορούν να «ανθίσουν λουλούδια» που θα δώσουν νέους καρπούς στην . Αυτό είναι το για εμάς που στελεχώνουμε το «pagasitikosnews.com».
Κλείνοντας και επειδή τα μακροσκελή editorial δεν έχουν νόημα πλέον, δεν έχω παρά να ευχηθώ σε όλους σας καλή πλοήγηση και καλύτερες μέρες για τον τόπο.

Τριαντάφυλλος Γαβρινιώτης

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση