Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Π. Καμμένος: «Το τέλος της μεταπολίτευσης»
Π. Καμμένος: «Το τέλος της μεταπολίτευσης»

Π. Καμμένος: «Το τέλος της μεταπολίτευσης»

Με δηλώσεις που μπορούν να θεωρηθούν ως επιβεβαίωση της συνεργασίας – ΑΕΛ που θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, ο Πάνος διατήρησε ανέπαφες τις αρχικές του θέσεις σχετικά με το περιεχόμενο μιας συμφωνίας με τους Θεσμούς, εκτιμώντας παράλληλα ότι η κυριαρχία του «όχι» στο δημοψήφισμα σηματοδοτεί και το οριστικό τέλος της περιόδου της μεταπολίτευσης.

Ο πρόεδρος των ΑΕΛ, που μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου αφού είχε οριστικοποιηθεί η επικράτηση του «όχι» και παρέμεινε περισσότερο από μία ώρα και είχε συνομιλία με τον πρωθυπουργό, μετέβη στην συνέχεια στο , όπου στη δήλωσή του είπε ότι η αντιμετώπισε συνασπισμένες τις παλιές πολιτικές δυνάμεις του τόπου και επικράτησε, ενώ εξήρε τη στάση του ελληνικού λαού. Οπως είπε ο κ. , ο ελληνικός λαός έζησε μια εβδομάδα τρόμου, καθώς οι συνθήκες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος ήταν πρωτοφανείς για τα ευρωπαϊκά , με τις κλειστές, με εκβιασμούς για «κούρεμα» των καταθέσεων, ενώ επέκρινε τα ιδιωτικά ΜΜΕ για τη στάση τους. Ο κ. Καμμένος έκανε επίσης λόγο για χιλιάδων εργαζομένων και άλλων που απειλούνταν με απόλυση για να ψηφίσουν «ναι».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, ο λαός απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται και δεν απειλείται από κανέναν και ότι η δύναμή του είναι μεγάλη.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση