Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Π. Καμμένος: «Το τέλος της μεταπολίτευσης»
Π. Καμμένος: «Το τέλος της μεταπολίτευσης»

Π. Καμμένος: «Το τέλος της μεταπολίτευσης»

Με που μπορούν να θεωρηθούν ως επιβεβαίωση της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, ο Πάνος διατήρησε ανέπαφες τις αρχικές του θέσεις σχετικά με το περιεχόμενο μιας ς με τους Θεσμούς, εκτιμώντας παράλληλα ότι η κυριαρχία του «όχι» στο δημοψήφισμα σηματοδοτεί και το οριστικό τέλος της περιόδου της μεταπολίτευσης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που μετέβη στο Μέγαρο αφού είχε οριστικοποιηθεί η επιση του «όχι» και παρέμεινε περισσότερο από μία και είχε συνομιλία με τον πρωθυπουργό, μετέβη στην συνέχεια στο , όπου στη δήλωσή του είπε ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε συνασπισμένες τις παλιές πολιτικές δυνάμεις του τόπου και επισε, ενώ εξήρε τη στάση του ελληνικού λαού. Οπως είπε ο κ. , ο ελληνικός λαός έζησε μια εβδομάδα τρόμου, καθώς οι συνθήκες διεξς του δημοψηφίσματος ήταν πρωτοφανείς για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, με τις τράπεζες κλειστές, με εκβιασμούς για «κούρεμα» των καταθέσεων, ενώ επέκρινε τα ιδιωτικά ΜΜΕ για τη στάση τους. Ο κ. Καμμένος έκανε επίσης λόγο για απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων και άλλων που απειλούνταν με απόλυση για να ψηφίσουν «ναι».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, ο λαός απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται και δεν απειλείται από κανέναν και ότι η δύναμή του είναι μεγάλη.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση