Βρίσκεστε εδώ:  / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επικαιροποίηση της δεύτερης έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα
Επικαιροποίηση της δεύτερης έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα

Επικαιροποίηση της δεύτερης έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα

Η Επιτροπή ενέκρινε επικαιροποίηση της δεύτερης έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας για την , στην οποία αναφέρει λεπτομερώς την πρόοδο που έχει σημειωθεί, όσον αφορά την τήρηση των πολιτικών δεσμεύσεων, αφότου δημοσιεύτηκε η στις 27 Φεβρουαρίου 2019.

Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με τη δεύτερη ενισχυμένης εποπτείας, διαπιστώνεται ότι έχει σημειωθεί σημαντική όσον αφορά την ολοκλήρωση της υλοποίησης των συγκεκριμένων μεταρρυθμιστικών δεσμεύσεων, εξακολουθεί ωστόσο να εκκρεμεί μια σειρά ζητημάτων. Δεδομένων των εξελίξεων που σημειώθηκαν έκτοτε, η σημερινή επικαιροποίηση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η έχει λάβει πλέον τα αναγκαία για την επίτευξη όλων των συγκεκριμένων μεταρρυθμιστικών δεσμεύσεων που αναμένονταν για τα του .

Η έκθεση επισημαίνει ότι οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να συνεχίσουν να διασφαλίζουν τη διαρκή εφαρμογή των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις τους στο πλαίσιο της Ευρωομάδας του Ιουνίου .

Το περιεχόμενο της έκθεσης ενισχυμένης εποπτείας της 27ης Φεβρουαρίου 2019 και η εν συνεχεία επικαιροποίησή της θα χρησιμοποιηθούν από την Ευρωομάδα για να συζητηθεί η αποδέσμευση μιας πρώτης δόσης μέτρων για το .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνταγματικός ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών - https://t.co/1kZCRb35kQ… -

  • Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας - https://t.co/J8FYmP5vU6… -

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση