Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / «Όχι» στην αξιολόγηση από τους εφοριακούς
«Όχι» στην αξιολόγηση από τους εφοριακούς

«Όχι» στην αξιολόγηση από τους εφοριακούς

Με απαντούν οι εφοριακοί στο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αντιδρώντας στην αξιολόγησή τους. Αυτοί που έχουν αναλάβει τον κρίσιμο και δύσκολο ρόλο του ελέγχου των πολιτών αντιδρούν στην αξιολόγησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΟΕ- απέστειλε χθες στον διοικητή της . Πιτσιλή, στο οποίο τονίζουν ότι ξεκινούν απεργία-αποχή διαρκείας όλοι οι υπάλληλοι της από κάθε είδους διαδικασία αξιολόγησης. Στο εξώδικο αναφέρουν επίσης ότι το της ΑΑΔΕ δεν εξηγεί την ανάγκη επιστημονικής, τεχνικής και επαγγελματικής κατάρτισης και εξέλιξης των υπαλλήλων και παραβιάζει τις γενικές αρχές της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας κατά την των δημοσίων υπαλλήλων.

Οι εφοριακοί, όπως φαίνεται, συντάσσονται με το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων απέχοντας από τη διαδικασία της αξιολόγησης. Ωστόσο, δεν προκύπτει από το εξώδικο ότι θα κλείσουν τις εφορίες σε μία πραγματικά κρίσιμη περίοδο για τα έσοδα του προϋπολογισμού.

Τι προβλέπει το σχέδιο

Σημειώνεται ότι το σχέδιο αξιολόγησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προβλέπει μπόνους για τους καλούς υπαλλήλους που επιτυγχάνουν τους στόχους και για όσους κρίνονται ανεπαρκείς να δουλέψουν στη φορολογική διοίκηση. Με βάση τον ιδρυτικό της νόμο η στο τέλος του έτους πρέπει να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία αξιολόγησης καταλληλότητας όλων των εργαζομένων.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση