Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ντιμιτρόφ: Οι δηλώσεις του διαπραγματευτή μας δημιουργούν πρόβλημα
Ντιμιτρόφ: Οι δηλώσεις του διαπραγματευτή μας δημιουργούν πρόβλημα

Ντιμιτρόφ: Οι δηλώσεις του διαπραγματευτή μας δημιουργούν πρόβλημα

Την έκπληξή του για τις του εκπροσώπου της ΠΓΔΜ στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, Βάσκο αουμόφ, εξέφρασε ο της χώρας ίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος αποστασιοποιήθηκε πλήρως από αυτές και εκτίμησε ότι αυτές έγιναν περισσότερο για «εσωτερική κατανάλωση».

Πάντως, ο Νίκολα Νιτμιτρόφ, σημείωσε ότι με τις αυτές του Ναουμόφ δημιουργείται πρόβλημα, αφής στιγμής που αυτές ακούστηκαν και μεταδόθηκαν στην .

Ο Βάσκο Ναουμόφσκι τοποθετήθηκε εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ στις διαπραγματεύσεις στον ΟΗΕ από την προηγούμενη κυβέρνηση, εκείνη του VMRO-DPMNE, στην οποία μάλιστα ένα διάστημα είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις.

Ο της ΠΓΔΜ, σε χθεσινοβραδινή συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, ανέφερε ακόμη ότι γίνονται προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει σύντομα συνάντηση των πρωθυπουργών της ς και της ΠΓΔΜ.

Ο Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις των δύο χωρών είναι αφοσιωμένες στην εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας και πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις και η επικοινωνία που έχει αυτός με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά είναι ανοιχτές και ειλικρινείς.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση