Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » «Οι Επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης στην Υγεία του Ελληνικού Πληθυσμού»
«Οι Επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης στην Υγεία του Ελληνικού Πληθυσμού»

«Οι Επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης στην Υγεία του Ελληνικού Πληθυσμού»

«Οι Επιπτώσεις της ς Κρίσης στην Υγεία του Ελληνικού Πληθυσμού» είναι το θέμα της ομιλίας του καθηγητή Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ιάννη Τούντα, στην τρίτη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας.

Η θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στο επί της οδού Ηπίτου στην Πλάκα, στις 17.30 το βράδυ.

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, σκοπός του οποίου είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην και διακοπή του καπνίσματος, έχει προγραμματίσει σειρά επιστημονικών διαλέξεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Ιουνίου.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε ιατρούς, ψυχολόγους, ς, εκπαιδευτικούς και επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες του Ινστιτούτου (Ηπίτου 17Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές και ακαδημαϊκοί του χώρου της ς.

ια περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη προγράμματος Άννα Τζώρτζη.

Τηλ : 210.6470056 , 210.3314755.

Email: atzortzi@acg.edu * atzortzi@researchlab.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

"Αλιεύοντας" την είδηση