Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια
Συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

Συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

Πργμτοποιήθηκε, χθες, Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου προγραμματισμένη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας με τον υπουργό Υγείας  Β. Κικίλια, στο πλαίσιο των συναντήσεων της Ομοσπονδίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, ο πρόεδρος  . Σβάρνας, ο γεν. γραμματέας Α. Λίβανος και η αναπλ. γεν. γραμματέας Α. Σαλαμούρα.

Εκ μέρους του Υπουργείου συμμετείχαν επίσης, ο σύμβουλος του υπουργού Ι. ιαννάκης και ο δ/ντης γραφείου  Π. Αρβανιτάκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης , που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και σε πνεύμα ς,  συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα άτομα με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική όσο, ειδικά εν μέσω της πανδημίας που βιώνει η κοινωνία και τέθηκαν αιτήματα και προτάσεις.

Η ευχαριστεί  τον κ. Β. Κικίλια για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά της για συνάντηση σε μια δύσκολη περίοδο ελέω COVID-19 και την προθυμία και δέσμευσή του να προβεί άμεσα και αποτελεσματικά σε ενέργειές προς όφελος των ατόμων με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική όσο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση