Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο διοικητή νοσοκομείων Λάρισας
Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο διοικητή νοσοκομείων Λάρισας

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο διοικητή νοσοκομείων Λάρισας

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσλίς Κώστα Αγοραστό και τον αεριφερειάρχη Υγείας Βασίλη Αναγνωστόπουλο είχε ο κοινός διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Λάρισας Παναγιώτης Νάνος.

Ο νέος διοικητής ανέπτυξε το στόχο αναβάθμισης λειτουργίας των δύο νοσοκομείων και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, καθώς και τον σχεδιασμός των έργων ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020.

Ο κ. σημείωσε: «Οι συνεργασίες φέρνουν αποτελέσματα. Συζητήσαμε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα δυο της Λάρισας, τα έργα του ΕΣΠΑ της προηγούμενης Προγραμματικής Περιόδου που χρηματοδοτήθηκαν από την αλλά και για νέα έργα που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ 2014 -2020. Στόχος της αιρετής Περιφέρειας διαχρονικά είναι η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και των δημόσιων νοσοκομείων. Γι' αυτό και χρηματοδοτήσαμε από το προηγούμενο ΕΣΠΑ έργα συνολικού προϋπολογισμού 6,6 εκατ. ευρώ για τα δυο νοσοκομεία της Λάρισας το Γενικό και το Πανεπιστημιακό».

Ο κ. Νάνος ζήτησε την στήριξη της Περιφέρειας ς για την ανάπτυξη των δύο Νοσοκομείων. Τόσο ο περιφερειάρχης , όσο και ο υγείας ανέφεραν ότι η Υγεία ως δημόσιο αγαθό είναι στις προτεραιότητες της Περιφέρειας ς και ότι θα εξετάσουν τα αιτήματα. Παράλληλα, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία του Νομού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση