Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη
Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη

Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε μελών του ΔΣ του Πανελληνίου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης Ελλάδας «ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε.» με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη. Στη παρευρέθηκε ο Ν. Μαγνησίας ΝΔ ,  τ. πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής».

Τα μέλη του ΔΣ τα οποία συμμετείχαν στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Ιωαννίνων «Σχεδία», Στέφανος Τζιμογιάννης, ο γραμματέας του και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Δυτικής Θεσσαλονίκης «Δίκτυο Άλφα», Χρήστος Βαϊτσίδης, , ο ταμίας του ΔΣ και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Αρκαδίας «Ανέλιξη», Δημήτριος Βόσνος  και το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», Ευθύμιος Ζιγγιρίδης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο θεσμικό πλαίσιο των Κέντρων Πρόληψης καθώς και θέματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία τους. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν η έλλειψη ενιαίου Εσωτερικού Κανονισμού, η υποστελέχωση των Κέντρων Πρόληψης, το αυτοδιοίκητο των Κέντρων Πρόληψης και η  ψηφιοποίηση ορισμένων διεργασιών των Κέντρων για την βελτίωση της λειτουργικότητάς τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι λειτουργούν 75 στη χώρα, τα οποία στοχεύουν στην και έγκαιρη παρέμβαση σε πληθυσμιακές ομάδες, προκειμένου να αποτραπούν εξαρτητικές συμπεριφορές οι οποίες θα έχουν αρνητικές συνέπειες για αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες, αλλά και την ευρύτερη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση