Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς
Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς

Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς

 

 

Toν περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε στο γραφείο του στη Λάρισα ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στα προγράμματα της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ, για τη στήριξη του ΕΚΑΒ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Συγκεκριμένα,  η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει διαθέσει  1 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 13 ασθενοφόρων και Κινητών Μονάδων για τις ανάγκες του  ΕΚΑΒ, έργο που δεν έχει προχωρήσει λόγω καθυστερήσεων  και δικαστικών εμπλοκών στον  διαγωνισμό που ανέλαβε να προκηρύξει το  ΕΚΑΒ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020, νέο  έργο ύψους 1,4 εκατ. ευρώ για τον εξοπλισμό του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με τέσσερις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, δέκα ασθενοφόρα, νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και  μέσα ατομικής προστασίας για το προσωπικό.

Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί συνεχίζεται με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση