Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Στη δημιουργία Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας προχώρησε πρόσφατα το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας
Στη δημιουργία Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας προχώρησε πρόσφατα το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας

Στη δημιουργία Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας προχώρησε πρόσφατα το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας

Στη δημιουργία Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στη χώρα προχώρησε πρόσφατα το Αμερικανικό Κολλέγιο ς.

Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η επιστημονικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της δημόσιας ς, με ιδιαίτερη έμφαση στην και του καπνίσματος.

«Η Δημόσια Υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Η παρατεινόμενη στην χώρα μας έχει σημαντικές δυσμενείς επιδράσεις στην Δημόσια Υγεία που καθιστούν αναγκαία την στοχευμένων επιστημονικών δραστηριοτήτων στον χώρο. Η επιμόρφωση στελεχών Υγείας αλλά και του ευρύτερου κοινού είναι ένα πρώτο βήμα που επιχειρείται από το νεοσύστατο Ινστιτούτο μας» αναφέρει ο επικεφαλής του Ινστιτούτου, διαπρεπής πνευμονολόγος κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, τέως Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard.

Η υλο των δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας αρχίζει με τον πρώτο κύκλο επιστημονικών διαλέξεων που απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας.

Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες του Ινστιτούτου (Ηπιτου 17 Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές και ακαδημαϊκοί του χώρου της ς.

Η ίδρυση και συνεχής λειτουργία του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας στηρίζεται στην ευγενική χορηγία του Iδρύματος George D. Behrakis της Βοστώνης.

Ο πρώτος κύκλος των διαλέξεων για το αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 8 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος Κα Άννα Τζώρτζη, στα

Τηλ : 210.6470056 ,210.3314755


Email: atzortzi@acg.edu * atzortzi@researchlab.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση