Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Σπ. Μάμαλης στο MEGA: Έτσι βιώνω τον κορωναϊό
Σπ. Μάμαλης στο MEGA: Έτσι βιώνω τον κορωναϊό

Σπ. Μάμαλης στο MEGA: Έτσι βιώνω τον κορωναϊό

 

Ο πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Σπύρος Μάμαλης , ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρει την εμπειρία του στο MEGA.

οσηλεύομαι στο ΑΧΕΠΑ με συμπτώματα πνευμονίας. Οι γιατροί δίνουν αγώνα για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση στα πνευμόνια.

Έχω διεγνωσμένη πνευμονία και στα δύο πνευμόνια, η οποία αποκτήθηκε από τον κορωναϊό.

Είχα ένα ταξίδι στην Αμερική. Όταν γύρισα από τις μπήκα σε καραντίνα. Μετά από τέσσερις μέρες είχα υψηλό πυρετό και βήχα.

Έκανα κάποιες εξετάσεις, ενημέρωσα τον Υ, μου είπαν να μείνω να περιμένω και μετά από 4-5 μέρες μου ζητήθηκε να νοσηλευτώ στο νοσοκομείο.

Η εικόνα στους θαλάμους είναι πολύ καλή, μας φροντίζουν συνεχώς. Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά εδώ πέρα, έχουν υπερβεί όλοι εαυτόν.

Κάνουν ένα αξιοθαύμαστο έργο».

 

: α κάνουν το πνευμονιόκοκου 

Να κάνουν όλοι οι άνω των 65 ετών και όσοι ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου το κατά του πνευμονιόκοκου ως προστασία από τον κορωναϊό, ζήτησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και του Υ Σωτήρης Τσιόδρας,  στη διάρκεια  ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Ο κ. Τσιόδρας υποστήριξε ότι «ο εμβολιασμός είναι πολύ σημαντικός για ομάδες του πληθυσμού άνω των 65 ετών και ανθρώπους που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου».

Ο λοιμωξιολογίας ζήτησε από τους γιατρούς των συγκεκριμένων ομάδων του πληθυσμού «αν δεν το έχουν κάνει ήδη να το κάνουν έστω και τώρα».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση