Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Σοκαριστικά τα στοιχεία για την επάρατο
Σοκαριστικά τα στοιχεία για την επάρατο

Σοκαριστικά τα στοιχεία για την επάρατο

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία, καθώς η επάρατη νόσος έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα η Μαγνησία να θρηνεί πολύ συχνά θύματά της.

ια τον λόγο αυτό ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής ς κατέθεσε ερώτηση στα αρμόδια υπουργεία για τα ιδιαιτέρως αυξημένα ποσοστά καρκίνου στην Μαγνησία και για την ανάγκη εκπονήσεως επιδημιος ς.

Οι αριθμοί των θανάτων από καρκίνο είναι αμείλικτοι. Ενδεικτικώς η αιτία του 25% των θανάτων που κατεχωρήθησαν στα αρχεία των Ληξιαρχείων Βόλου και ς είναι ο καρκίνος.

Σύμφωνα με τον ογκολόγο εώργιο Ρήγα, συντρέχοντες παράγοντες ευνοούν σημαντικώς την εκδήλωση και ανάπτυξη του καρκίνου στην περιοχή του Βόλου. Το μέγιστο αυτό πρόβλημα, το οποίο άπτεται της υγείας δεκάδων χιλιάδων πολιτών, μπορεί να περιορισθεί επαρκώς ή και να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικώς, αν ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα.

Οι διαχεόμενοι στην ατμόσφαιρα ρύποι, και η μόλυνση των υδροφόρων οριζόντων συνθέτουν τις κατάλληλες και ακριβείς συνθήκες ανόδου της διαβόητης ασθένειας.

Ο βουλευτής της Χρυσής ς ζητά τη διενέργεια επιδημιος ς, ώστε να εξαχθεί ένα επιστημονικό συμπέρασμα για τις αιτίες της εξάρσεως αυτής, ενώ επισημαίνει την ανάγκη λήψεως μέτρων τα οποία θα έχουν ως άμεση στόχευση τον περιορισμό της επιδράσεως των αντικειμενικών εξωτερικών συνθηκών και τη δραστική μείωση του αντικτύπου τους στη δημόσια υγεία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση