Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Σοκαριστικά τα στοιχεία για την επάρατο
Σοκαριστικά τα στοιχεία για την επάρατο

Σοκαριστικά τα στοιχεία για την επάρατο

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία, καθώς η επάρατη νόσος έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις με η να θρηνεί πολύ συχνά θύματά της.

Για τον λόγο αυτό ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης κατέθεσε στα αρμόδια υπουργεία για τα ιδιαιτέρως αυξημένα ποσοστά καρκίνου στην και για την ανάγκη εκπονήσεως επιδημιολογικής έρευνας.

Οι αριθμοί των θανάτων από καρκίνο είναι αμείλικτοι. Ενδεικτικώς η αιτία του 25% των θανάτων που κατεχωρήθησαν στα αρχεία των Ληξιαρχείων Βόλου και Ν. Ιωνίας είναι ο καρκίνος.

Σύμφωνα με τον ογκολόγο Γεώργιο Ρήγα, συντρέχοντες παράγοντες ευνοούν σημαντικώς την και ανάπτυξη του καρκίνου στην περιοχή του Βόλου. Το μέγιστο αυτό πρόβλημα, το οποίο άπτεται της υγείας δεκάδων χιλιάδων πολιτών, μπορεί να περιορισθεί επαρκώς ή και να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικώς, αν ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα.

Οι διαχεόμενοι στην ρύποι, και η μόλυνση των υδροφόρων οριζόντων συνθέτουν τις κατάλληλες και ακριβείς συνθήκες ανόδου της διαβόητης ασθένειας.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζητά τη διενέργεια επιδημιολογικής έρευνας, ώστε να εξαχθεί ένα επιστημονικό συμπέρασμα για τις αιτίες της εξάρσεως αυτής, ενώ επισημαίνει την ανάγκη λήψεως μέτρων τα οποία θα έχουν ως άμεση στόχευση τον περιορισμό της επιδράσεως των αντικειμενικών εξωτερικών συνθηκών και τη δραστική μείωση του αντικτύπου τους στη δημόσια .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ξεκίνησαν χθες οι Ημέρες Μουσικής στον Βόλο #ΗμέρεςΜουσικής - https://t.co/p39hA78Ww6 -

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση