Βρίσκεστε εδώ:  / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ / Πιστοποιημένη εξειδίκευση στην θεραπευτική ιππασία
Πιστοποιημένη εξειδίκευση στην θεραπευτική ιππασία

Πιστοποιημένη εξειδίκευση στην θεραπευτική ιππασία

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου (3 μ.μ. – 6 μ.μ.) εξειδίκευσης στην πιστοποιημένο από κρατικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Το εξειδίκευσης στην που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Επιστημονική Εταιρεία θεραπευτική Ιππασίας και Ιπποθεραπείας Ελλάδος, τίθεται υπό την ακαδημαϊκή επιμέλεια του Εργαστηρίου της Μυοσκελετικής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.

Η Επιστημονική Εταιρεία θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας Ελλάδος θα συμμετέχει στην υλοποίηση Προγράμματος δια βίου εκπαίδευσης στην ,το οποίο οδηγεί σε Πιστοποιητικό Δια Βίου Εκπαίδευσης µε τίτλο: «ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ» από το ΤΕΙ Αθήνας.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Μυοσκελετικής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας http://www.teiath.gr/seyp/lmcp/ ή την ιστοσελίδα του Ι∆ΒΕ (http://idve.teiath.gr/)

Το Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης (ΠΔΒΕ) οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Δια βίου Εκπαίδευσης µε χαρακτήρα εξειδίκευσης και πιστωτικές μονάδες ECTS, όπως προβλέπεται από το Νόμο 3369 Α΄171/06-07-05 «Συστηματοποίηση της Δια Βίου Εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις» και το Νόμο 3879 Α΄163/21-09-10 «Ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης και λοιπές διατάξεις».
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος ακολουθεί τις προδιαγραφές και τις γενικές αρχές λειτουργίας του Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Αθήνας, βάσει της ΥΑ/Β΄1882/03-09-09 «Ίδρυση Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης (Ι.∆.Β.Ε.) στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας».

Αναλυτικές πληροφορίες (κόστος, διάρκεια, διαδικασία εγγραφής) θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://idve.teiath.gr/portfolio/263

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση