Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ομάδα Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»
Ομάδα Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»

Ομάδα Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξρτήσεων κι Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. ς «Πρόταση Ζωής»-Ο.ΚΑ.ΝΑ., με πρόεδρο τον Ζιγγιρίδη Ευθύμιο, πρόκειται να πραγματοποιήσει ομάδα γονέων τεσσάρων (4) δίωρων συναντήσεων με θέματα που αφορούν στην οικογένεια, οριοθέτηση, διαχείριση συναισθημάτων, κατάχρηση ηλεκτρονικών μέσων και διαδικτύου κ.ά.

Οι συναντήσεις θα γίνονται ημέρα Δευτέρα, από τις 31/5 έως τις 19/06/2021, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Συντονίστριες θα είναι τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, Μπακατσέλου Μαίρη, ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια-οικογενειακή θεραπεύτρια και Πετροπούλου Γιούλη, κοινωνιολόγο-ψυχοθεραπεύτρια-οικογενειακή θεραπεύτρια.

Συν Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής» kαι Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (Πε.Κ..) ς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. ς «Πρόταση Ζωής»-Ο.ΚΑ.ΝΑ., σε με το ΠΕ.Κ.. ς και τις sυντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής, Παπαδημητρίου Άρτεμις και Μωραΐτη Τζένη, πρόκειται να πραγματοποιήσει τέσσερις (4) βιωματικές συναντήσεις με τη συμμετοχή ενενήντα (90) Νηπιαγωγών, με θέμα: «Συνδημιουργώντας δεσμούς και ασφαλή τοπία στο χώρο του Σχολείου», βασισμένο στις αρχές της Καταξιωτικής Συστημικής Προσέγγισης.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες: Δευτέρα 17/05, Τρίτη 18/05 και Δευτέρα 24/05, Τρίτη 25/05 και ώρες 17:00-20:00, με συντονίστριες τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, Μπακατσέλου Μαίρη, ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια-οικογενειακή θεραπεύτρια και Πετροπούλου Γιούλη, κοινωνιολόγο-ψυχοθεραπεύτρια-οικογενειακή θεραπεύτρια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση