Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ο δρόμος της ζωής σε Εργαστήριο Ψυχοδράματος στο Βόλο
Ο δρόμος της ζωής σε Εργαστήριο Ψυχοδράματος στο Βόλο

Ο δρόμος της ζωής σε Εργαστήριο Ψυχοδράματος στο Βόλο

Θεμελικά ερωτήμτα, στα οποία καλούμαστε όλοι να απαντήσουμε κάποια στιγμή, έρχεται να ανιχνεύσει το νέο που θα γίνει στο Βόλο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Άραγε, ποιος είναι ο δρόμος που επιλέγουμε να “περπατήσουμε” στην ; Διαλέγουμε την ευθεία διαδρομή, ή προτιμούμε εκείνη με τις στροφές, ή ακόμη και τις ανηφόρες;

Κάνουμε στάσεις απολαμβάνοντας το ταξίδι ή επιλέγουμε να ακουμπήσουμε γρήγορα το στόχο του προορισμού;

Σε αυτό το , θα εξερευνηθεί η προσωπική , το δρομολόγιο της ς μας, με τα σκαμπανεβάσματα που αυτό επιφυλάσσει στον καθένα μας.

Και αυτή τη φορά, το Εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αναπτυχθούν, να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με όσα τους απασχολούν, να διερευνήσουν βιωματικά τον εαυτό τους και να εκφραστούν, καθώς και σε επαγγελματίες ψυχικής ς, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και εμψυχωτές ομάδων.

Ο αριθμός συμμετεχόντων στο Εργαστήριο, εξαιτίας του βιωματικού του χαρακτήρα, θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συνεπώς, η δήλωση ενδιαφέροντος με μήνυμα, τηλέφωνο ή email, είναι απαραίτητη, μέχρι και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

Συντονίζουν οι Άννα Κολτσιδοπούλου, ψυχοδραματίστρια – θεατροπαιδαγωγός και ο Soner Şenol, ψυχοδραματιστής.

Το Εργαστήριο, όπως πάντα, θα φιλοξενηθεί στον Ψυχοθεραπευτικό Χώρο της Φαίδρας Παπαναστασίου, Τάκη Οικονομάκη και Γαμβέτα.

Επι και συμμετοχής στο psychodrama.volos@gmail.com και στο τηλέφωνο 6948 648 079.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση