Βρίσκεστε εδώ:  / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ / Ο δρόμος της ζωής σε Εργαστήριο Ψυχοδράματος στο Βόλο
Ο δρόμος της ζωής σε Εργαστήριο Ψυχοδράματος στο Βόλο

Ο δρόμος της ζωής σε Εργαστήριο Ψυχοδράματος στο Βόλο

Θεμελιακά ερωτήματα, στα οποία καλούμαστε όλοι να απαντήσουμε κάποια στιγμή, έρχεται να ανιχνεύσει το νέο που θα γίνει στο Βόλο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Άραγε, ποιος είναι ο που επιλέγουμε να “περπατήσουμε” στην ; Διαλέγουμε την ευθεία διαδρομή, ή προτιμούμε εκείνη με τις στροφές, ή ακόμη και τις ανηφόρες;

Κάνουμε στάσεις απολαμβάνοντας το ταξίδι ή επιλέγουμε να ακουμπήσουμε γρήγορα το στόχο του προορισμού;

Σε αυτό το , θα εξερευνηθεί η προσωπική πορεία, το της ζωής μας, με τα σκαμπανεβάσματα που αυτό επιφυλάσσει στον καθένα μας.

Και αυτή τη φορά, το Εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αναπτυχθούν, να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με όσα τους απασχολούν, να διερευνήσουν βιωματικά τον εαυτό τους και να εκφραστούν, καθώς και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και εμψυχωτές ομάδων.

Ο αριθμός συμμετεχόντων στο Εργαστήριο, εξαιτίας του βιωματικού του χαρακτήρα, θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συνεπώς, η δήλωση ενδιαφέροντος με , τηλέφωνο ή email, είναι απαραίτητη, μέχρι και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

Συντονίζουν οι Άννα Κολτσιδοπούλου, ψυχοδραματίστρια – θεατροπαιδαγωγός και ο Soner Şenol, ψυχοδραματιστής.

Το Εργαστήριο, όπως πάντα, θα φιλοξενηθεί στον Ψυχοθεραπευτικό Χώρο της Φαίδρας Παπαναστασίου, Τάκη Οικονομάκη και Γαμβέτα.

Επικοινωνία και συμμετοχής στο psychodrama.volos@gmail.com και στο τηλέφωνο 6948 648 079.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Γήϊνο Πεπρωμένο μας… - https://t.co/Mow1zP4Gs5 -

  • Κ.Παπανάτσιου : «Οι πολιτικές της Κυβέρνησης οξύνουν τις αντιθέσεις και αυξάνουν τις ανισότητες, σε αυτό το σχέδιο… - https://t.co/5824Hmosoi -

  • Στήριξη ύψους 385 εκατ. ευρώ προς ιδιοκτήτες ακινήτων μέχρι τώρα για τα μειωμένα μισθώματα - https://t.co/yk795l4ehy -

"Αλιεύοντας" την είδηση