Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ημερίδα-εργαστήριο γνωριμίας με το Ψυχόδραμα στο Βόλο
Ημερίδα-εργαστήριο γνωριμίας με το Ψυχόδραμα στο Βόλο

Ημερίδα-εργαστήριο γνωριμίας με το Ψυχόδραμα στο Βόλο

 

 

Ημερίδ-εργστήριο γνωριμίας με το , οργανώνεται στο Βόλο, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Το , είναι μια πολύ αποτελεσματική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, μία μέθοδος διερεύνησης του ψυχισμού των ατόμων, στην οποία οι συμμετέχοντες δραματοποιούν, με τη του συντονιστή, παρελθοντικά, τωρινά και μελλοντικά γεγονότα από τις ζωές τους, αντί απλώς να μιλούν γι' αυτά.

Με την «αναβίωση» μιας καθημερινότητας,  γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας, εντοπίζουμε αναστολές και αδυναμίες μας, ώστε να δρούμε στη συνέχεια απελευθερωτικά, στο πλαίσιο της ομάδας, αλλά και της καθημερινής ς. Ταυτόχρονα, εστιάζοντας στον εαυτό μας, αναπτύσσουμε τον αυθορμητισμό μας και διερευνούμε τις διαπροσωπικές μας και τον τρόπο που λειτουργούμε σε αυτές.

Συντονιστές του εργαστηρίου γνωριμίας με το Ψυχόδραμα στο Βόλο, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, θα είναι η Άννα Κολτσιδοπούλου,  ψυχοδραματίστρια -Θθεατροπαιδαγωγός και ο Soner Senol, ψυχοδραματιστής.

Η Ημερίδα-εργαστήριο για το Ψυχόδραμα, απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αναπτυχθούν, να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με όσα τους απασχολούν, να διερευνήσουν βιωματικά τον εαυτό τους και να εκφραστούν, καθώς και σε ψυχικής ς, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και εμψυχωτές ομάδων, που αναζητούν νέα εργαλεία για την πρακτική τους.

Το εργαστήριο θα γίνει στον χώρο της ψυχολόγου Φαίδρας Παπαναστασίου, στο ισόγειο των οδών αμβέτα και Τάκη Οικονομάκη 98.

Δηλώσεις συμμετοχής απαραίτητες, μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στο τηλέφωνο 6948 648079 και στο psychodrama.volos@gmail.com.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση