Βρίσκεστε εδώ:  / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ / Ανοικτή συζήτηση με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα
Ανοικτή συζήτηση με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα

Ανοικτή συζήτηση με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα

 

Tην Τετάρτη  31 Μαϊου 7.30 μ.μ.  στο Δημαρχείο Βόλου

Ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες για θέματα καθημερινότητας που αφορούν σε θέματα συμπεριφοράς και αντιμετώπισης ανθρωπίνων σχέσεων θα έχει ο Βολιώτης στην καταγωγή Δημήτρης Σούρας σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαϊου στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας  Παιδείας, Πολιτισμού  και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βόλου.

Ο Δημήτρης Σούρας αρχικά θα αναπτύξει το θέμα « η νέα ασθενής» ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Θα  δοθούν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν ψυχικές ασθένειες και συγκεκριμένα το άγχος, την κατάθλιψη, τις φοβικές νευρώσεις, τις ψυχώσεις, τις σεξουαλικές διαστροφές και γενικότερα τις επικίνδυνες διαταραχές.

Ο Δημήτρης Σούρας γεννήθηκε το 1952 στο Βόλου και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και εξειδικεύθηκε στην ψυχιατρική σε της Αθήνας και του εξωτερικού. Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής και είναι διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Μετροπόλιταν» στην Αθήνα.

Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων σχετικών με θέματα ψυχικής υγείας και κοινωνικής συμπεριφοράς.

Έχει γράψει και κυκλοφορούν «Ψυχή μου άρρωστη»(2010 – Κάκτος), «Ψύχωση» (2009 – Κάκτος),  «Από τη στη βία» (2007 – Κάκτος), «Κατά- τη – θλίψη» (2006 – Κάκτος),  «Μάνα Γκρέκα» (2006 – Κάκτος), «Πατέρας – αφέντης» (2006 – Κάκτος), «Φοβοφοβίες» (2006 – Κάκτος), «Άγχος» (2006 – Κάκτος).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

  • Παράταση στην κατάθεση φακέλων του προγράμματος εξοικονόμησης ύδατος #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/RRCg0Kxs9y -

"Αλιεύοντας" την είδηση