Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ » Ανοικτή συζήτηση με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα
Ανοικτή συζήτηση με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα

Ανοικτή συζήτηση με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα

 

Tην Τετάρτη  31 Μϊου 7.30 μ.μ.  στο Δημρχείο

Ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες για θέματα καθημερινότητας που αφορούν σε θέματα συμπεριφοράς και αντιμετώπισης ανθρωπίνων σχέσεων θα έχει ο Βολιώτης στην καταγωγή σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαϊου 2017 στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του υ με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας  Παιδείας, Πολιτισμού  και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βόλου.

Ο αρχικά θα αναπτύξει το θέμα «Ελλάδα η νέα ασθενής» ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Θα  δοθούν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν ψυχικές ασθένειες και συγκεκριμένα το άγχος, την , τις φοβικές νευρώσεις, τις ψυχώσεις, τις σεξουαλικές διαστροφές και γενικότερα τις επικίνδυνες διαταραχές.

Ο Δημήτρης Σούρας γεννήθηκε το 1952 στο Βόλου και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Σπούδασε Ιατρική στην και εξειδικεύθηκε στην ψυχιατρική σε νοσοκομεία της Αθήνας και του εξωτερικού. Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής και είναι διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Μετροπόλιταν» στην Αθήνα.

Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων σχετικών με θέματα ψυχικής υγείας και κοινωνικής συμπεριφοράς.

Έχει γράψει και κυκλοφορούν «Ψυχή μου άρρωστη»(2010 – Κάκτος), «Ψύχωση» (2009 – Κάκτος),  «Από τη βία στη βία» (2007 – Κάκτος), «Κατά- τη – θλίψη» (2006 – Κάκτος),  «Μάνα κρέκα» (2006 – Κάκτος), «Πατέρας – αφέντης» (2006 – Κάκτος), «Φοβοφοβίες» (2006 – Κάκτος), «Άγχος» (2006 – Κάκτος).

"Αλιεύοντας" την είδηση