Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Πρόσληψη παιδιάτρου στο ΠΕΔΥ Βόλου
Πρόσληψη παιδιάτρου στο ΠΕΔΥ Βόλου

Πρόσληψη παιδιάτρου στο ΠΕΔΥ Βόλου

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την ενός παιδίατρου στο ΠΕΔΥ Βόλου, ο οποίος προσλαμβάνεται με Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε θέση Επικουρικού Γιατρού ειδικότητας ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ με σκοπό την κάλυψη θέσης Ειδικευμένου Επικουρικού Γιατρού για κάλυψη εκτάκτου και επείγουσας ανάγκης.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 24 μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις ολοκληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος, δηλ. από 14-9-2017 μέχρι και 13-9-2019. Ο προσλαμβάνεται σε καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και του καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου ιατρού ΕΣΥ με βαθμό Επιμελητή Β’.

Η παρούσα σύμβαση συντάχθηκε και υπεγράφη μετά την προσκόμιση από τον αντισυμβαλλόμενο των προβλεπόμενων από 21722/29-8-2017 απόφαση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, προβλεπόμενων δικ/κών και ο αντισυμβαλλόμενος υποχρεούται να εγγραφεί στον Ιατρικό Σύλλογο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, σε αντίθετη περίπτωση η Υπηρεσία θα καταγγείλει τη σύμβαση αζημία γι’ αυτό.

Η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί οποτεδήποτε (Δ2β/25416/10-9-85 έγγραφο Υ.Υ.Π. και Κοιν. Ασφαλίσεων) χωρίς να τηρηθεί καμία και χωρίς την υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης εφόσον υπάρχει σπουδαίος λόγος. Ο σπουδαίος λόγος κρίνεται με τις αρχές της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών και ενδεικτικά αναφέρεται σαν τέτοιος λόγος η παραμέληση από τον αντισυμβαλλόμενο της εκτέλεσης των επιστημονικών εργασιών που του ανατέθηκαν, η ανεπάρκεια, η ακαταλληλότητα του για την εκτέλεση τους, αυθαίρετη απουσία πέραν των τριών ημερών, ανυπακοή, απροσάρμοστη συμπεριφορά σε συναδέλφους και ασθενείς κ.λπ.

Ο προσλαμβανόμενος υποχρεούται να εργάζεται επτάωρο, συνεχές, πρωινό και πενθήμερο από Δευτέρα έως Παρασκευή, ήτοι από 8:00 π.μ. έως 15:00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση