Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Προληπτικές πνευμονολογικές εξετάσεις στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους Μαγνησίας
Προληπτικές πνευμονολογικές εξετάσεις στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους  Μαγνησίας

Προληπτικές πνευμονολογικές εξετάσεις στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους Μαγνησίας

Από το

Την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και Τετάρτη 14-15 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της ΠΥ Βόλου θα πραγματοποιηθεί πνευμονολογικός έλεγχος των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων των Υπηρεσιών που ανήκουν στο δυναμικό της Διοίκησης Ν. .

Ο έλεγχος αυτός υλοποιείται μετά από σχετικό αίτημα της Υπηρεσίας  κι άμεση ανταπόκριση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  Λάρισας και ιδιαίτερα από τον Dr. Πνευμονολογίας   Κωνσταντίνο Ι. Γουργουλιάνη.

Η εν λόγω δράση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την καθοριστική συνδρομή των ΑΧΕ (AHEPA Chapter HJ-13 Argonauts Magnesia GR- Ελληνοαμερικανική Ένωση για την πρόοδο της ς), που παρέχουν τα απαιτούμενα υλικά για την δι της εξέτασης.

Η διοίκηση της Υπηρεσίας  αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα  της πρόληψης, δεδομένης της φύσης και της επικινδυνότητας του πυροσβεστικού επαγγέλματος, θεωρεί την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εξέτασης μείζονος σημασίας, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία των υπαλλήλων που καθημερινά εκτίθενται σε ακραίες συνθήκες και περιβάλλον ιδιαίτερα επιβλαβές.

Ως εκ τούτου ευχαριστεί θερμά τόσο τον Dr Πνευμονολογίας  Κωνσταντίνο Ι. Γουργουλιάνη, όσο και τους ΑΧΕ Μαγνησίας, που με την δική τους συνεισφορά συμβάλλουν στη θωράκιση της υγείας  των πυροσβεστών που υπηρετούν στη Μαγνησία, ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να ανταποδώσουν στο κοινωνικό σύνολο το μέγιστο των υπηρεσιών τους.

Οι ώρες πραγματοποίησης των εξετάσεων θα είναι 09:00΄με 13:00' και την Τρίτη (14/11) θα διεξαχθούν υπό την του Dr Πνευμονολογίας  Κωνσταντίνου Ι. Γουργουλιάνη, ο  οποίος θα τεθεί στη διάθεση των και των δημοσιογράφων – περί Ω/10:15'- προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες της δράσης και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση