Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Προληπτικές πνευμονολογικές εξετάσεις στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους Μαγνησίας
Προληπτικές πνευμονολογικές εξετάσεις στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους  Μαγνησίας

Προληπτικές πνευμονολογικές εξετάσεις στους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους Μαγνησίας

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και Τετάρτη 14-15 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της ΠΥ Βόλου θα πραγματοποιηθεί πνευμονολογικός των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων των Υπηρεσιών που ανήκουν στο δυναμικό της Διοίκησης Π.Υ. Ν. .

Ο αυτός υλοποιείται μετά από σχετικό αίτημα της Υπηρεσίας  κι άμεση ανταπόκριση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  Λάρισας και ιδιαίτερα από τον Dr. Πνευμονολογίας   Κωνσταντίνο Ι. Γουργουλιάνη.

Η εν λόγω δράση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την καθοριστική συνδρομή των ΑΧΕΠΑΣ (AHEPA Chapter HJ-13 Argonauts Magnesia GR- για την πρόοδο της εκπαίδευσης), που παρέχουν τα απαιτούμενα υλικά για την διενέργεια της εξέτασης.

Η της Υπηρεσίας  αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα  της πρόληψης, δεδομένης της φύσης και της επικινδυνότητας του πυροσβεστικού επαγγέλματος, θεωρεί την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εξέτασης μείζονος σημασίας, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία των υπαλλήλων που καθημερινά εκτίθενται σε ακραίες συνθήκες και περιβάλλον ιδιαίτερα επιβλαβές.

Ως εκ τούτου ευχαριστεί θερμά τόσο τον Dr Πνευμονολογίας  Κωνσταντίνο Ι. Γουργουλιάνη, όσο και τους ΑΧΕΠΑΣ Μαγνησίας, που με την δική τους συνεισφορά συμβάλλουν στη θωράκιση της υγείας  των πυροσβεστών που υπηρετούν στη Μαγνησία, ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να ανταποδώσουν στο κοινωνικό σύνολο το μέγιστο των υπηρεσιών τους.

Οι ώρες πραγματοποίησης των εξετάσεων θα είναι 09:00΄με 13:00’ και την Τρίτη (14/11) θα διεξαχθούν υπό την εποπτεία του Dr Πνευμονολογίας  Κωνσταντίνου Ι. Γουργουλιάνη, ο  οποίος θα τεθεί στη διάθεση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων – περί Ω/10:15’- προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες της δράσης και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση