Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » Πεϊκή πρόθεση: Το καλύτερο δώρο για την εορτή των ερωτευμένων
Πεϊκή πρόθεση: Το καλύτερο δώρο για την εορτή των ερωτευμένων

Πεϊκή πρόθεση: Το καλύτερο δώρο για την εορτή των ερωτευμένων

Το καλύτερο δώρο για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης, με αφορμή την εορτή των ερωτευμένων, είναι η πεική πρόθεση.

Αυτό υποστηρίζουν οι ανδρολόγοι καθώς η πεϊκή πρόθεση προσφέρει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, σε όσους δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή.

«Η πεϊκή πρόθεση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία . Δυο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου .Τοποθετείται κάτω από το κατά μήκος του πέους» αναφέρει ο διαπρεπής ουρολόγος -ανδρολόγος Κώστας Ρόκκας διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην Αθήνα και προσθέτει: «Δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίηση στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες θεραπείες» .

Σύμφωνα με τον κ. Ρόκκα η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης γίνεται σε άνδρες με στυτική δυσλειτουργία οι οποίοι:

 • Δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή
  • Η φαρμακευτική αγωγή τους προκαλεί σοβαρές παρενέργειες λόγω άλλης πάθησης
  • Επιθυμούν μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη της τεχνολογίας( νέα μοντέλα), τείνει να γίνει θεραπεία ς έναντι των άλλων «θεραπειών» γιατί:

 • Επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς ο άνδρας έχει στύση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
  • Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας
 • Η εκσπερση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

   Τοποθέτηση και λειτουργία
  
 • Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης όταν ο γιατρός είναι εξειδικευμένος είναι μια απλή επέμβαση , η οποία γίνεται με ραχιαία νάρκωση .

  « Η τοποθέτηση γίνεται στην συμβολή του οσχέου και του πέους σε μη ορατό σημείο για αισθητικούς λόγους με τομή δυο εκατοστών στο » εξηγεί ο κ Ρόκκας.

  Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μία και απαιτείται νοσηλεία μιας ημέρας . Η επέμβαση δεν εγκυμονεί σχεδόν κανένα κίνδυνο, όπως και η χρήση της.

  Το κόστος της τοποθέτησης καλύπτεται απ' όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η επέμβαση πραγματοποιείται στις ουρολογικές κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και στα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

  Σύμφωνα με στοιχεία τα τελευταία χρόνια περισσότεροι από 2000 Έλληνες απολαμβάνουν και πάλι το σεξ χάρις στην πεϊκή πρόθεση. Τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτηση ο άνδρας μπορεί να ενεργοποιήσει την πεϊκή πρόθεση , ασκώντας με το δάκτυλο του ελαφρά πίεση στο δέρμα πάνω στην αντλία ελέγχου. Αμέσως μετά την ερωτική του επαφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χαλαρώνει και πάλι το πέος του.

          Πρόβλημα στύσης     
  

  Παγκόσμια αλλά και στην χ μας δυστυχώς αυξάνει χρόνο με το χρόνο ο αριθμός των ανδρών, οι οποίοι για διάφορους λόγους, εμφανίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

  Σύμφωνα με στοιχεία σήμερα στην Ελλάδα περισσότεροι από 500.000 άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

  Τα στατιστικά στοιχεία είναι δυσοίωνα καθώς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ουρο Εταιρεία ς περισσότεροι από 43 εκατομμύρια άνδρες στην Ευρώπη και εκατοντάδες χιλιάδες στη χώρα μας αναμένεται να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία μέχρι το 2025.

  "Αλιεύοντας" την είδηση